Sista träningen för i år! ;)

Ja då ska jag och Lisa snart åka in till Friskis och köra vårt sista träningspass för i år! ;) till frukost blev det fibergröt med kanel och mjölk och ett knäckebröd till de :)


2012, snart är du ett minne blott..


Glömde...

Glömde lägga ut min lunch och det är asviktigt!!!!! not, men i alla fall här kommer bilden ;)))


60+

Körde bara kondition idag på gymmet, 60-70 minuter sammanlagt. Körde på crosstrainern och rullbandet, riktigt härligt. Nu ska jag duscha och planera min morgondag för jag ska hinna träna innan jag ska till tjejerna och jag ska till dom tidigt så måste planera haha :)


Ligger i sängen och gör absolut ingenting!

Ja dagen började med att jag gick upp och la mig i soffan, sedan gjorde jag en smoothie och macka. Efter jag hade ätit gick jag och la mig i sägnen igen och ja, här ligger jag än haha. Jag och Lisa ska nog åka och träna sen så man får något vettigt gjort idag, jag ska även städa mitt rum.

Imon är det nyår och det ska bli askul :D


Mysigkväll!

Idag blev de en myskväll med Lisa, Elisabeth och Linnéa med god mat och massa frukt!!


Nyttiga pannkakor!

Innan var jag och Lisa på ett boningspass, skit jobbig men kul :D nu har jag gjort nyttiga pannkakor och till dem har jag naturell yoghurt och ananas. Snart ska jag klä mig så ska jag Lisa och Bettan åka och handla till kvällens middag :)



Frukost, träning!

Nu sitter jag och äter lite frukost och ska snart slänga på mig min träningskläder. Klockan 12 blir det boxning med Lisa! :)


MY LOVE AND I

En liten ASFUL bild på mig och Simon! Hehehe


Jätteroligt pass!

Vid 5 tiden var jag Lisa och Annika på ett jätteroligt pass, det var verkligen svettigt!!

Nu ska jag och Simon kolla film och mysa! :) Vi har 2 år och 7 månader idag hihi :)

Köpte föresten ett nytt schampo och balsam idag hos min frisör :)




Fullspäckad dag!

Vid 10 så tränade jag och Lisa. Det var jag, Lisa och folk som var 60+ typ, MEN man ska aldrig underskatta de gamla! De är vältränade haha.

Sedan blev de lunch och shopping och nu sitter jag och väntar på min frisör, ska nämligen klippa mig! :) sedan klockan 5 blir det träning igen :D


OLIVA LIP CARE

Oliva är ett märke att rekommender! Speciellt deras "Oliva lip care with shine"
Den hjälper jättebra mot svidande (det tar någon minut sen slutar de svida) och nariga läppar och den är samtidgit fin, precis som ett läppglans fast mer vardagligt, superfint tycker jag! :)
 
En negativ sak med denna är att för cirka ett år sedan så slutade denna säljas för att de kom med en ny variant som var "ECO". Men den var inte alls lika bra och den fick mycket negativ respons. Då skulle de få tillbaka den gamla igen. Men de är inte alla ställen som har fått tillbaka den verkar de som så den är väldigt svår att hitta. Det ända stället där jag hittade den var på apoteket på eurostop. 
 
 
 
 
 

Fynd och julklapp!

Idag var jag ju som sagt i stan, hittade faktiskt inte så jättemycket. Men jag hittade två tunikor på gina, 50 kr styck, fynd! ;) Jag köpte även ett nagelack och lite andra nagelsaker för att mina naglar är så klena.Sedan ville jag ha en träningsväska i julklapp av min bror men ville välja den själv så jag hittade en liten smidig väska idag så den fick han köpa haha :)
 

Kvällsmat!

Kom hem för en stund sen och har kört ett härligt pass! :) Nu sitter jag och äter kvällsmat, gjorde två mackor med massa olika saker på för de andra hade ätit risalamalta och de är ju inte särskilt nyttigt haha ;)
Ska snart lägga ut bilder på de jag fyndade i stan idag! :)
 

Andra passet!

Ja då kör jag andra passet för idag!!


Glömt min bh hemma, tummen upp!

Har varit på ett jättehärligt pass!! Efter så duschade jag där och sedan när jag skulle byta om så märker jag att jag hade glömt min bh hemma, gissa va jag hade för tröja med mig? Jo en vit blus som in princip är genomskinlig! As nice! :D fyfan och så efter skulle jag ju in till stan med mamma och pappa. Nu sitter vi och fikar och jag behåller jackan på!


ÄNTLIGEN TRÄNING!!!

Nu ska jag äntligen träna!! Slevar i mig lite gröt nu och sen ska jag åka till Friskis medan jag slurpar i mig en celsius!
(Gröten ser allt annat än god ut , jag vet! Haha)


En sen invägning!

Jag har inte varit hemma och jag har velat vänta med invägningen tills allt jul firande var över så jag kunde återgå till mitt normala liv med träning och nyttig mat. Så nu vägde jag mig nyss. Jag var beredd på detta. Men jag ska träna 2 gånger om dagen nu för att jag ska inte bara ta bort 1,5 kg utan mer så jag får träna hårdare om jag lägger på mig vilket jag nu har gjort. Det är bara att bita ihop och köra hårt!!

ONE TWO FUCK YOU


Fullt upp

Har haft fullt upp så har inte hunnit att blogga, imon lovar jag att jag ska börja igen för då är de dags att börja med sitt "vanliga" liv igen för då julen över för min del haha :)


Julafton!

Ja idag har det varit fullt ös hela förmiddagen! Det blev sen igår kväll så jag somnade nog inte förens vid 3 tiden. I morse väckte mamma mig halv 9 så åt alla en mysig frukost och fixad oss och sedan körde till knäred där min mormor och morfar bor nu förtiden. Där var även våra kusiner osv. Efter någon timme där så åkte vi tillbaka till Halmstad till min farmor sär vi träffade lite mer släkt. Nu är vi hemma och vi har kollat på Kalle Anka och öppnat paket. Nu lagar vi mat och ska snar äta julbord! :D

Fick ju äntligen mina ASH boots idag, LYCKLIG!!! Sedan fick jag lite mer smått och gått, visar bilder sen :)


Lillejul!

Ja då är de lillejul och gästerna kommer snart! Det ska bli mysigt förutom att Simon inte kan vara med för han är sjuk så julklappens blir inte som vanligt. Han brukar fira med oss på morgonen på julafton så åker jag till honom sent på kvällen (för att vi ska till hans farmor dagen efter). Men igår blir det inte så, men jag åker till honom imon kväll i alla fall :) inga sura miner för de utan nu ska jag fira lillejul med trevligt folk!! :)


.


Julstädning!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen!! Vi har gjort en riktig storstädning idag, jag har förberett efterrätterna inför lillejul (middag med 2 andra familjer) i morgon. Vi hade städat färdigt vid 7 tiden och sedan åt vi. Efter de åkte jag och mamma och handlade lite saker som behövdes till i morgon och julafton och fortsatte sedan lite till här hemma. Först vid 22.20 tiden kunde jag lägga mig i soffan och det var såååååå skönt!!!


Följ mig på instagram . . .

Ja jag börjar tycka de är lite roligare nu med instagram 23 år senare ;)
Följ mig: haaannac


WE SURVIVED 12-21-12 !

 


Rebecka 19!

Ja idag fyller rebecka 19 år och det ska firas!! Jag kan ju inte dra med ut men jag stannar tills de drar haha ;)


BLING BLING !

Pimpade min iPhone lite idag haha ;)


Bilder från dagen med Linnéa!

Idag var jag ju och tränade med Linnéa och sedan lunchade och shoppade vi! :)
 

Hade ingen ork att blogga igår!

Igår kände jag inte jag för att blogga eller rättare sagt jag orkade inte!

Nu kommer Linnéa snart och hämta mig så ska vi åka och träna och sen in till stan och köpa present åt vår käre vän Rebecka som fyller 19 år idag! :D

Hörs sen!


BH & BUSTIER


Helt slut...

Jag känner mig verkligen helt slut i kroppen så i morgon blir det en vilo dag så jag kan ge järnet igen!!


Träning!

Har precis haft körlektion, det fin skitbra!! :) nu sitter jag på bussen på väg till Friskis, det blir medeljympa och sedan 30 min flex med Lisa och Annika!


Fika, teoriplugg och sedan körlektion!

Nu sitter jag på Roberts med Sabina och Emma. Vi pluggar lite körkortsteori. Sen 15.50 ska jag på körlektion och sedan träna med Lisa och Annika 18.30! :)


Dubbelpass!

Jag och Lisa var först på boxning och sen efter de blev det även ett jympapass med hennes mamma så två timmars träning plus att jag gick imorse med Linnéa, en aktiv dag!! Det gillas!

Nu ska jag lägga mig i sängen med Simon, imon är de skola så det blir tidig uppgång. Ska även ha körlektion och sen blir de träning!


SPIS & DELI!

Jag och Linnéa lunchade på spis&deli, riktigt gott förutom salladen så åt inte allt men annars var det super gott och fräscht! Det lär bli fler gånger!

Nu är jag påväg till friskis!


Frukost & PW med Linnéa!

Ja det blev ingen tidig morgon träning för mig idag, jag vaknade av klockan och var halvt död så jag sov någon timme till och gick ut och gick med Linnéa istället så det blev ju lite träning ändå haha ;) Ikväll blir det boxning med Lisa! :D
 
Om en stund ska jag och Linnéa in till stan och luncha, vi ska även gå till Ahlbäcks så jag kan boka allt som ska bokas, körlektioner, halka osv, heeeela rubbet!
 
Hörs ikväll efter träningen! 
 
Min frukost, gröt med äpple, kanel och mjölk, knäckebröd med rödbetssallad, saften från en citron (bra för halsen för jag börjar känna lite konstigheter i den haha), vatten och 2 D-vitamintabletter.
 
Linnéa :)

VÄGNINGSDAG!

Ja som ni ser har jag nu gått ner 2 kg, och totalt 6 kg på 4 veckor! Känns asskönt och jag är fortfarande motiverad! :D En sak som är säker är att jag inte kommer hinna gå ner 4 kg på 6 dagar men jag ska inte sluta när det är julafton utan jag fortsätter så har jag snart bara 20 kg kvar ;)
 
 

Jag bara älskar ICA reklamerna!!!

ICA reklamerna är bara så roliga, jag får alltid ett leende på läpparna när jag ser dem haha! Den nya när de äter vegetariskt julbord är så himla bra haha!
 

S C O R E T T .

Scorett har fått in många coola och snygga skor! De flesta ligger mellan 1000-2000 kr, men de är lätt värt de haha! :)
 

INDOOR WALKING!

Har precis kommit hem från ett indoor walking pass som Victoria höll i. Det var skitkul och det var asbra musik vilket det inte alltid är men victorias pass var perfekt haha! :D Nu sitter jag och äter en sen kvällsmat och sedan blir det duschen och film eller något. Jag är ledig imon så jag ska nog åka och träna på morgonen och sen blir det boxning på kvällen med Lisa! 
 
Imon är det ju vägningsdag, jag längtar faktiskt haha, jag känner mig taggad för jag har verkligen tränat hårt dessa 7 dagar så jag hoppas på ett bra resultat! :D
 
Bild från google.

Maja Ivarsson - Want Ya!

Jag har blivit lite halvt beroende av Maja Ivarssons version av Darins "Want Ya"från Så Mycket Bättre. Den är så himla bra, man blir ritkigt glad av den! Jag kan tyvärr inte länka till youtube för det fanns ingen bra version av den där men sök på spotify! (Ni har säkert redan hört den för jag är lite efter haha).
 
 
 

Praktiken slut = skola!

Ja då var praktiken slut och jag sitter i skolan igen! Jag ska bara gå i 3 dagar sen är de ju lov! :) Idag är det exakt en vecka kvar till julafton!! :D

Ikväll blir det träning med Lisa! :)


Färgning på G!

Nu ska jag färga mammas hår och sen om en stund ska jag åka och träna med Lisa och Annika, ska bli skönt! Ikväll blir de färgning av mitt hår och sen julemys med familjen, vi ska klä granen och sånt mysigt!


W I N T E R .


Så hemsk!

Det är så hemskt det som har hänt i U.S.A, säger inte detta något? Det borde inte vara lagligt att ha vapen hemma!!


Härligt pass avklarat!

Kom hem från Friskis för en stund sen och sitter nu och äter! Ikväll blir det lite festligheter för mig och mina två pinglor hihi! Däremot bara förfest men de är bra för mig, jag ska inte dricka så mycket!



Godmiddag får jag väll säga . . .

Dagen började med en stadig frukost/middag, gröt med äpple, kanel och mjölk och en macka till de!
Nu sitter jag på bussen in till Friskis och ska köra ett indoor walking pass (crosstrainer), det ska bli kul för de var länge sen jag gjorde de! :)

 

 


Lite smått och gått . . .

Här är lite saker jag vill köpa och behöver. Klockan visar inte tid utan massa andra saker också! :)
 
 

Edvin i hallandsposten när han fyllde 95 år!

När Edvin fyllde 95 år var han med i hallandsposten där han berättade lite om sitt långa liv osv. Han valde att inte vara med i tidningen när han fyllde 100 år men vi hade en stor och lyckad fest för honom! ♥
Klicka på första meningen för att komma till artiklen. 
 
När han fyllde 95 år♥

Nu ska jag ta det lungt!!

Idag har jag jobbat 12-16. Det var min sista dag men hoppas på jobb där om ett tag vilket det förmodligen kommer bli!

När jag slutade klockan 16 så gick jag snabbt hem och sprang runt i huset och bytte om och packade. Sedan körde mamma mig till Friskis där jag nu har kört ett pass. När jag kom till Friskis kom jag på att jag bara hade ätit en portion gröt, 2 clementiner och en lussebulle på hela dagen, min mage kurrar lite nu!

Snart kommer mamma och hämtar mig så ska jag åka till Simon och bara ta det lugnt, jag har verkligen yrat omkring hel dagen haha, jag har ju som sagt till och med glömt att äta ;)


God Morgon!

Nu har jag ätit frukost och fixat presenten till min praktik för idag är de sista dagen! Jag har bakat kakor och köpt lite grejer och slagit in de, de blev rätt fint tycker jag haha :)

Det känns konstigt att det är min sista dag där, men jag kommer förmodligen jobba där när de behövs och förmodligen få sommarjobb där så det ska bli kul! :D


100 år, 7 månader och 15 dagar. . .

04.30 gick min gammelmorfar Edvin bort. Det har varit väldigt blandade känslor. Jag har varit ledsen men ändå glad. Det är svårt att föreställa sig att han aldrig kommer att vara där längre. Men han var gammal så han dog en naturlig död och han led inte så de känns bra! Vi kommer alla att sakna dig jättemycket Edvin! ♥ Vi älskar dig! ♥
 
 
Robin, Edvin och jag på Edvins 100-årsdag! ♥

Vägningen . . .

Det är några som har frågat om min vägning. Jag gjorde ett tidsinställt inlägg så gå tillbaka till tisdagen så hittar ni resultatet där! :)
 
 

DIE YOUNG!

Dags för träning igen med Lisa!


Styrka!

Då har jag kört ett styrkepass på gymmet, härligt! Nu blir de banan och vatten och sedan vidare till sjukhuset och hälsa på Edvin!


Frukost!

God morgon!
Nu sitter jag och äter frukost! På maxi kan man plocka ihop egen müsli och det har jag gjort och det är gott och nyttigt, till det har jag yoghurt, ananas och banan!

Snart ska jag ta bussen in till Friskis och gymma. Sen blir det nog sjukhuset och hälsa på gammelmorfar lite och sen Friskis igen!


Härligt gympass på Friskis...

Det är min vägningsdag idag, de kommer sen!


VÄGNINGSDAG!

Ja idag var det tisdag och min vägningsdag. Jag har inte gått ner något utan stannat på samma vikt som innan. Men detta ska inte stoppa mig, man brukar stanna någon gång. Jag ska bara fortsätta träna och äta nyttigt så ska det nog gå bra ;)

Kämpar på!

Edvin är otrolig, han har andningsuppehåll nästan hela tiden men ändå så börjar han andas varje gång! Han är riktigt stark och läkarna säger att han har ett hjärta som en 15-åring haha! Även fast han har överlevt såhär långt så tror jag inte de är lågt kvar nu. När vi åkte från sjukhuset verkade han lite bättre men tror ändå inte att det är långt kvar. Läkarna sa ändå i morse att pappa och dom skulle åka in för de trodde inte att det var långt kvar men nu är klockan 23.51
och han kämpar fortfarande på!! Man har ställt in sig på detta nu och de känns skönt om han skulle gå bort nu för hans egen skull så han slipper att ligga där och lida!

Han sover hela tiden och är rätt så borta i sin egna lilla värld. Men han vaknade till en gång och då sa vi "Hej Edvin, alla är här hos dig." Och han sa "Hej,hej" och vinkade med båda händerna och somnade om. För mig betydde det mycket för det var på något sätt ett Hejdå, ett sista ord från honom! <3


ÄNTLIGEN FUNKAR APPEN!!

Har inte haft tillgång till en dator så har inte bloggat men nu funkar bloggappen så kan blogga!

Jag sitter på sjukhuset nu för Edvin min gammelmorfar kommer nog inte klara sig så mycket längre! :( vi sitter här och vakar över honom och hoppas på att det ska gå snabbt så han slipper detta! Skriver mer sen!


Bloggappen funkar inte...

Jag har inte bloggat idag för jag hann inte blogg hemma och bloggappen funkar inte :( nu ligger jag och Simon i sängen och kollar Beck!
 
Vi hörs imon!
 

God Morgon!

Nu ligger jag i min säng och ska kolla på How I Met Your Mother! 
Igår var jag hos Ellen, mycket trevligt! :)
Idag vet jag inte vad dagen har och bjuda på men jag hoppas på lite umgänge med mina vänner :)
 

Dålig updateeee

Jag vet jag har inte bloggat särskllit mycket men har väldigt mycket att göra! Igår var jag med Linnéa, riktigt kul ♥ Idag jobbade jag 08:00-14.00 och sen åkte jag och Linnéa och köpte lite saker. Snart ska jag fixa mig för ikväll blir det lite kalas för Ellen som fyllde år för 2 månader sen haha. Ingen har typ kunnat så fick bli nu. Det ska bli trevligt :)
 
LELLEEE♥ pösss

Träning, handla, äta, jobba!

Hej! I morse åkte jag till gymmet, skönt! Var färdig vid halv 10 så mamma hämtade mig så åkte vi och handlade. Jag har precis ätit och nu dricker jag kaffe. Ska ta den sista skvätten och sen vandra till praktiken. Jobbar till 9 ikväll så hörs senare!


GOOD NIIIGHT!

Jag är väldigt trött, ska upp tidigt och åka till gymmet innan praktiken i mon så måste sova nu!

Godnatt! Pööööössss


Uppdaterat min träningslista!

Jag har nu uppdaterat min musik på min träningslista. Eller uppdatera är nog inte rätt ord för där är mycket gammal musik med. Bara den är bra och man blir taggad så skiter jag i om den är ny eller gammal haha.
 
Världens sämsta kvalite men ni ser ;)

K E $ H A !


 
 

TRÄÄÄÄÄNING!!!

Ja idag har jag jobbat, det blev längre än planerat. Kom hem vid halv 4 och jag och mamma var inte så sugna på att scrappa då så vi skottade lite snö och sen lagade vi mat. Efter maten körde pappa mig till Friskis så var jag på ett danspass, det var jättekul! :D


Frukost!

God morgon!
Nu sitter jag och äter frukost och ska snart fixa mig inför jobb! Jag ska hjälpa mamma på hennes jobb med en sak. Vid lunch åker vi hem och så ska vi scrappa julkort! :D


My Only Wish (This Year) - Britney Spears

Lite julkänsla med denna låt! Den är härlig att julstäda till haha!
 
Utsikt från vårt hus, det är så fint på vintern! :)

Snö = kissfläckar......

Ja nu är det juletider! Jättemysigt och fint med all vit snö som ligger på marken! MEN jag hatar alla dessa kissfläckar i snön av exempel hundar. Visst de måste kissa någonstans och det finns inte så mycket man kan göra åt detta men det är så äckligt. I morse när jag gick till praktiken som tar typ 10 min så gick jag förbi MINST 10 kissfläckar. Djuren borde ha kateter på vintern haha! ;)
 
Dålig bild, tog den lite deskret för vad hade du tänkt om någon stannade och tog en bild på kiss?? ;)
Kateter hade ju varit perfekt haha!!
 

Banan & chokladpannkakor!

 
Det låter inte så nyttigt men de är fasktiskt inte onyttigt! Det är gott MEN jag tyckte att de var lite torra.
 
Banan & chokladpannkakor!
2 dl fiberhavregryn
1 banan
½ dl mjölk
½ msk kako (man kan ta mer om man vill de)
1 ägg
2 äggvitor
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
 
Blanda bara ihop allt till en smet och stek på ett stekjärn. Till pannkakorna hade jag blåbär och jag krossade även hallon och la på. 
 
Detta var min lunch idag! Snart ska jag till praktiken, hörs ikväll!
 
 
 
 
 

Härligt gympass!

Ja då var ett härligt gympass avklarat! Nu ska jag bara vänta på bussen som går om en timme, kul! :D not.


God Morgon!

Nu sitter jag och äter mina mackor och dricker mitt citronvatten. Jag ska snart byta om och åka till gymmet och ge järnet!! :D Klockan 1 ska jag till min praktik och jobbar till 8 eller 9!

Hörs sen!


GODNATT!

Det blir en lång dag i morgon så jag måste sova nu! Godnatt!


VÄGNINGSDAG!

Ja då var det tisdag igen och det var dags att väga sig. Jag var väldigt orolig att jag skulle ha gått upp eller stannat på samma resultat som förra veckan. Detta pågrund av att jag var sjuk i veckan så kunde inte träna men jag var noga med maten. Så i morse när jag ställde mig på vågen blev jag förvånad, jag hade gått ner 1 kg! :) Nu har jag totalt gått ner 4 kg. Jag har nu ca 3 veckor på mig att gå ner 6 kg, jag hoppas att min motivation stannar på topp. Det känns verkligen bra nu, det känns som att inget kan stoppa mig haha! 
 
 

Träning!

Har precis kommit hem efter ett långt pass på gymmet! Så jävla skönt de var att träna idag!! I mon 07.15 åker jag till gymmet och då ska jag springa, ingen styrka för de körde jag idag. Det blir styrka igen senare i veckan.
Nu blir det två mackor efter träningen (åt kvällsmat tidigt).

Har tyvärr inte hunnit att blogga idag, jag bloggar inte så mycket just nu för jag praktiserar, tränar och sover! Men ska försöka bli bättre!

Idag är de min "vägningsdag" (tisdag) så bloggar om de om en liten stund!


Kurvor är snyggt!!

Jag skulle vilja ha en smal men ändå kurvig kropp, så himla snyggt! Dessa tjejer är inte så jättesmala men de har snygga kurvor!
 

Shopping!

Ja som jag sa innan var jag på gekås innan. Det var lite nervöst att åka dit och hem pågrund av det dåliga vädret! Jag har aldrig sätt så många olyckor på en och samma dag och de hade inte de andra av personalen heller vilket säger rätt så mycket i och med att nästan alla är 40 + haha! Men vi klarade oss fint och nu är jag hemma.
 
Jag köpte inte jättemycket, lite julklappar så nu är jag nästan färdig med det, bara en kvar! Sedan köpte jag inpackning, hårfärg, en sjal, ett par vantar, en väska och två klänningar.
 
Dessa ser nästan likadana ut, lite olika men kunde inte bestämma mig så köpte båda haha!
 
Sjalen är jättestor och jag älskar de och den kostade 10 kr(!!!) haha.
 
Har även slagit in lite julklappar så det är klart! :)

Snart dags för gekås!

Dagens gekås-outfit haha! ;)



Dags att plugga sen sova !

Nu ska jag plugga lite teori och sedan sova. Det blir en lång dag imon!! Jag ska till gekås med min praktik, det ska bli kul, det är ju allt roligt att vara på gekås haha! På kvällen när jag kommer hem ska jag träna.
 
Dags att fylla hjärnan med massa kunskap, Godnatt! ♥
 

Första advent idag !

Ja som sagt idag är det första advent. Jag har varit hos Simon nästan hela dagen och sedan på kvällen var jag och pappa på gymmet. Vi hade bokat tid med en instruktör som visar vilka maskiner som är bra för oss att använda. Han visade och vi testade bara så det blev ingen hård träning precis. Vi var färdiga vid 7 och tänkte att vi kunde köra vårt "schema" vi fått av vår instruktör men de stänge tidigare idag för att det var första advent så det gick inte. Kände att jag var tvungen att träna så när jag kom hem körde jag lite egen träning, gjorde lite rörelser från passen jag brukar gå på och styrkeövningar!
 

Mysig utsikt från vår balkong!

Ja det börjar bli mysigt i vår lilla by nu haha! Det hade faktiskt varit lite mysigt med snö nu!


På väg hem!

Denna helgen har spenderats hos min Simon! :) nu sitter jag på bussen på väg hem. Ikväll ska jag gymma med pappa, så himla skönt att jag är såpass frisk att jag kan träna igen!!! :D

Hörs sen!


Spel, film och mys som gäller!

Nu har jag och Simon precis ätit och vi ska nu kolla film! Sen blir det nog lite spel med hihi :)
 
The Expendables 2
 
Ice Age 4

Sen frukost!

Idag är det 1 december och jag vaknade jämte Simon, det var så kallt så vi låg kvar i sängen och myste lite! Sedan gick vi till affären och köpte frukost, jättegott! Yoghurt med hallon och linfrö och en grovfralla till de.
Jag börjar äntligen känna mig bättre nu så imon är det träning som står på schemat!!! Men jag har varit noga med maten så jag har inte gått upp något även fast jag inte har tränat, det käns skönt!
 
Idag blir det en heldag/kväll med Simon tror jag och vilar lite till så jag verkligen blir frisk haha :)
 
   Tumblr_mecr5bwwpj1qjnxaoo1_500_large

RSS 2.0