Pengar pengar pengar!!!

Jag har jobbat väldigt mycket denna helgen så det är därför jag inte har bloggat! Jag hade säker hunnit men jag hade bara skrivit att jag ska iväg och jobba nu så de kanske inte är de roligaste haha!

Jag kom hem för en stund sen från parkvillan, har jobbat från 8.00-11.00 så det är bara 3 timmar men ska till vidablick sen och jobba 14.00-21.00 :) det kommer bli goa pengar efter denna helgen!! ;)


Old fashion haha

Efter maten åkte jag hem till Simon, var kul och mysigt att träffa han, de var några dagar sen på grund av att han har varit sjuk och jag var haft mycket i skolan! Men jag åkte till han idag och var där någon/några timmar! :)<3 var tvungen att åka hem för jag ska jobba i morgon i åled, måste gå upp så tidigt om jag ska sova hos honom. Vi har föresten 2 år och 10 månader idag (!!!) haha, känns som jag är gift haha! ;)

Nu ligger jag i sängen och löser korsord medan andra är ute och festar hahaha, feeling old!!!

Godnatt!


Massa sallad, lite mat

Sallad, sallad, sallad! Och lite spagetti och köttfärssås :)


Jag måste skärpa mig....

Jag måste skärpa mig, beach 2013 är snart här, jag måååååste komma in i mina rutiner igen haha! Inte äta massa skit och träna, träna, träna!! Får möjligtvis min bil i morgon så då har jag bil och kan köra och träna hela lovet innan och efter jobbet, så jag hoppas verkligen att jag kommer tillbaka till "mitt nyttiga och hälsosamma liv" eller jag hoppas inte utan det är ett måste, jag SKA komma tillbaka!!!!
 

SKIIIIIT

Tänkte att jag skulle tröstshoppa istället för att tröstäta så var skorna slut i storlek, skiiiiit :(
 

Fint väder, jag sitter i en datasal...

Jättefint väder även idag! :) jag sitter i en svettig datasal, inte lika kul....
Ikväll ska jag tvinga mig själv att träna och jag ska fan äta nyttigt, vet inte vad de är med mig, allt bara går åt helvete!!!!!


SHOPPING!

Slutade tidigare idag så efter skolan åkte jag och köpte bilklädslen och rattmuffe osv till min bil :D Efter det blev det fika hemma hos Isabella med Johanna, Emma, Emelie och Elin! :) Sen åkte jag och Emma till stan så köpte jag ett par jeanstights och 2 tröjor. 
 

En bra dag!

Det är en bra dag idag för det är lönedag!!!! :D blir en del ärenden idag till min bil som jag får snart!! :) kommer bli mååååånga roadtrips!!


Frulle!

Sitter nu och äter frukost!
Ska snart fixa mig och sen köra mamma till jobbet och sen köra vidare till skolan! Ikväll är de linedance haha! :)


Härlig träning!

Blev ett härligt pass på gymmet idag! Jag körde på bandet i 30 minuter. Jag sprang i 15 minuter utan att stanna, inte likt mig hahaha! Celsius give me power! :D sen körde jag lite armar också! :)


Morgon träning!

Nu sitter jag och äter frukost, blev 2 pannkakor som blev över igår, kvarg ocg äpple till de och en celsius för att komma igång nu denna tidiga morgon haha!


VÄGNINGSDAG PÅ FREDAGAR!!!


Blev pannkakor!

Var ett härligt indoorwalkingpass!! Svettigt och jobbigt!
 
När jag kom hem gjorde jag sunda pannkakor med smoothie (typ) och en smörgås till de! Supergott!!
 
Sunda Pannkakor
2,5 dl siktat dinkelmjöl
1 msk pulveriserat psylliumfröskal
4,5 dl mjölk
3 ägg
en nypa salt
 
Gör så här:
Vispa mjöl, pulveriserat psylliumfröskal och mjölk. Vispa ner ett ägg i taget. Blanda ner salt. Stek pannkakorna direkt. Servera med vad du vill haha. Jag mixade fysta jordgubbar och naturell youghurt och hade de som "sylt"/grädde. Super gott! :)
 

TRÄNING!

Nu är de dags för ett indoorwalkningpass!!
När jag kommer en ska jag göra NYTTIGA våfflor! :)


Nu mat, sen träning!

Kom hem för en lite stund sen. Jag ska nu äta lite och sen 18.30 blir de ett indoorwalkningpass! :)

Till mat blev de 1 potatis och 1 morot som jag skivade och stekte och ett stekt ägg till de :) ser kanske inte så gott ut men de är all krydda som gör att de ser bränt ut haha



Kalas och snart fest!

Har precis varit på kalas hos min kusin Emma som fyllde år idag! Det bjöds på god mat! De hade även kattungar, så JÄKLA söta!!

Nu sitter jag i bilen och är påväg till nästa ställe vilket blir hos Elin som fyllt år i veckan så vi ska fira hennes 18 årsdag!! :D


Bytt ringsignal!!

Glömde säga de, igår köpte jag en nu ringsignal till min telefon. Jag köpte One Directions Kiss You!! Hahaha :D jag kommer aldrig svara hahaha


Bloggtorka

Som ni har sett har jag bloggat väldigt dåligt de senaste veckorna! Detta är pågrund av att jag fortfarande inte riktigt har kommit tillbaka till mitt "träningsliv" efter körkortet och allt. Jag har sagt att jag har de, men efter några dagar så ballar de ur, jag orkar inte träna, jag äter onyttigt och allt!! Det går VÄÄÄÄÄLDIGT dåligt just nu.

Jag ska försöka köra igång på måndag och om de inte går så ska de nog rätta till sig på loven, de gör de alltid haha! På lovet tränar och jobbar jag bara och de är jätteskönt!!


God morgon!


Night and day cream

Jag brukar vara rätt torr i ansiktet så jag köpte Olivas natt och dag kräm som jag ska prova och se om min hud blir bättre. Jag har precis tagit natt krämen, jag kan säga att jag känner skillnad i ansiktet redan nu, vet inte hur jag ska förklara men de känns mycket bättre än om man jämför med andra ansikts krämer! Dag krämen kan man även använda som "make up underlag" som det stod på förpackningen haha!

Ja vi får väll se om detta blir bra eller dåligt! :) men jag ha ju rekommenderat Olivas innan här på bloggen, läppbalsamet om ni kommer ihåg? Jag brukar i alla fall tycka om deras produkter!


Onyttigt.......

Blev en väldigt god fika efter skolan med Emma, onyttigt dock... hehe


Frukost!

Sitter nu och äter frukost, om en stund ska jag åka till skolan. Jag är uppskriven på jobb ikväll men ingen har ringt än, så än så länge så är planen att träna, men de kan ju ringa när som helst, men vi får se :)


Firar min bror som blir 21!

Efter jobbet så åkte jag hem för att fira min bror som fyller 21 i dag! :) vi ska ut och äta någon annan dag och fira det lite mer rejält, men han jobbar och tränar väldigt mycket så det får bli någon dag som passar honom haha ;)

Nu har jag precis krupit ner i sängen och ska sova, godnatt!


Jobb 16-21

Nu har jag precis kommit hem och håller på att slänga i mig en sallad. Snart bär det av till jobbet!


Brunch!

Blev brunch hos Isabella i morse för att Elin fyllde år, scones, juice, kaffe, te och pannkakor med nutella, de godaste på länge!!! :)


VÄGNING!

Efter att haft nästan en hel vecka utan träning för att jag varit sjuk så har jag bara gått ner 0,5 kg. Men nu är jag frisk och kan träna igen så det har jag kommit igång med, skönt! Däremot kan jag inte träna idag för jag ska åka direkt från skolan till jobbet och jobba 16-21 :) 
 
 

Slutade tidigare idag!

Efter skolan blev det gymmet! Sen hämtade jag pappa och åkte hem, käkade, gjorde klart 2 arbeten, fixade en pärm där jag kan ha alla viktiga papper (börjar bli en del nu när man passerat 18 haha :D) och sen bara umgåtts med familjen faktiskt, mycket trevligt och roligt haha :)

Idag på gymmet hade jag min nya tränings top som har en sportbh insydd så man har bara tröjan om man inte vill ha en extra sportbh då, vilket jag kommer ha i fortsättningen! Det var jätte skönt och så förutom att jag inte kunde springa för mina bröst hoppade hej vilt haha! Så den tröjan funkade sådär, men med någon som har mindre och mer fasta än vad jag har så är de säkert skit bra! ;)



Träning!!!!

Nu är jag frisk vilket betyder att jag kan TRÄÄÄÄÄÄNAA!! :D så nu är jag hemma på lunchen och hämtar träningskläder! :)


God morgon!

Idag känner jag mig frisk så det blir skola! :) idag går vi i skolan till 16.45, AWESOME! Men det går nog att slingra sig ur haha!


Börjar må bättre

Jag sa ju i förgår att jag började må bättre men jag skulle aldrig sagt det för de blev värre sen!! Men nu idag börjar jag faktiskt må bättre på riktigt haha!

Även fast jag har varit/är sjuk så var jag fylletaxi åt min bror i natt. Har varit vaken sen typ klockan 02.20 för min lilla Linnéa ringde haha :) och sedan kunde jag inte somna om, sedan ringde robin typ en timme senare och så åkte jag och hämtade honom. Jag är en sån person som oftast inte kan somna om, om man har gått upp vilket resulterade att jag har varit vaken sedan Linnéas samtal, lär somna skönt och tidigt ikväll!! ;)

Nu ska jag åka och köpa frallor till mina trötta föräldrar och min bakfulla bror! ;)


Kvällsmat!

Jag mår mycket bättre nu! Känner min nästan helt frisk och kry!! :D

Dagens kvällsmat blev potatismos med ugnsbakad falukorv, den är jättegod, det är massa fetaost i, mmmmm!! :)


Sjuk typ

Jag mådde konstigt igår, jag gick och la mig jättetidigt och vaknade vid 2 på natten och mådde jättekonstigt så jag stannade hemma från skolan idag!

Gick upp för en stund sen och hittade inget gott i kylen förutom vindruvor så det fick bli min frukost! Haha


Vakna upp till detta!

Det var ju inte de roligaste att kolla ut genom fönstret i morse! Usch, över en natt blev de såhär mycket snö, sjukt! Aja nu är de dags för linedance!


Frukost!

Kvargen var slut i morse så jag skar upp lite bär? Frukt? Eller vad man nu säger till jordgubbar och vindruvor haha! Till de åt jag en macka med smör och gurka för jag är så lat att jag inte orkade ta fram osten men det var faktiskt gott haha, sedan juice och C-vitamins vatten till de! :)


Pluggat matte till 00.00

Har räknat matte hela kvällen ända fram till 12, härligt! Lär ju vara ett lik imon när klockan ringer 05.50!

Matteprov imon (eller idag blir de), wish me luck!

Godnatt!!


Till min bil!

Kommer få min mormor och morfars bil i april, överlycklig. Den är inte särskillt fin varken utanpå (för att den är silvrig) eller innuti. Den är liksom gammal, så de är ju gammal "stil" eller vad man ska säga. Så jag har hittat lite saker jag ska köpa för att göra den lite roligare hahaha. COOLAST I STAN
 
Lite töntigt och typ hippe aktigt men tycker de är roligare än de gamla fula tråkiga hahaha :D Har även lite andra små saker jag ska fixa i den, jag vill ha bilen NU!

Gekås

Glömde säga att det blev en spontan roadtrip till gekås för där fanns en tröja jag ville ha! Alltid lika kul att umgås med mina flickor haha :D

Blev lite smått och gott, en träningslinne, en enkel baströja, inpackning, tuggummi, en dagcream, en nattcream, en hårfärg, C-vitamin och en plansch på one direction hahahaha <3


Frukost!

Ännu en underbart fräsch frukost! Kvarg med jordgubbar och vindruvor! :)

Jag ska ta bussen till skolan idag, första gången på 2 veckor, bläää haha :( idag har jag faktiskt haft mitt körkort i 2 veckor! :D


VÄGNING!

På dessa veckor jag inte har tränat har jag bara gått ner 1 kg. Men under dessa veckor har jag även gått upp ibland för jag har slarvat men jag har gått ner igen nu när jag tränat. Men sen min senaste vägningsdag har jag bara gått ner 1 kg. Jag är glad för de ändå! :)
 
 

Jaha då var jag mätt


HUNGRIG SOM EN HÄST!

Det gick bra hos doktorn och han trodde inte att de var något speciellt!

Nu är jag sååååååå hungrig!!! Köpte en sallad på maxi, blev lite väl mkt så kommer aldrig äta upp detta! Hahaha



Svettigt svettigt

Gud vad svettigt spinning passet var, riktigt härligt!! Nu är mina ben spagetti! Jag duschade och så på Friskis och nu sitter jag i väntrummet på Capio citykliniken för jag ska kolla min förbannade hals. Har ont på vänster sida, inte halsflussont utan något annat är de! Det var på vänster sida jag hade mina bölder innan jag opererade bort mina mandlar och de är precis där den vänstra mandeln satt som jag har ont. Det är ju inte säkert att de har något samband, kanske bara har något konstigt virus, jag har absolut ingen aning, det återstår att se! Haha ;)

Här har ni en äcklig, trött Hanna med massa intorkat svett haha!
TIPS: när ni går på spinning, glöm INTE handduken för all del!!!


TRÄNINGSVÄRK!!!

Glömde meddela er att jag har sån JÄVLA träningsvärk efter cirkelgymmet igår! Men de är jag glad över, då vet jag att jag har kämpat! :D 
 
Om 40 minuter ska jag köra till friskis och då är de dags för spinning! :)
 

SUMMER FEELING!

Oh jag äter världens bästa frukost! Kvarg med funlight, banan och JORDGUBBAR!! Så himla gott!! :D

Vid 12 ska jag på spinning med Lisa! :) Senare ska jag nog till läkaren och kolla min hals, men de får jag se!


.


Sunda bakverk!

Testade ju som sagt några recept från min nya bakbok "Sunda Sötsaker". Jag gjorde kladdkaka, brownies och kokosgrädde.
 
Kladdkaka
Kladdkakan tyckte jag var god, den smakade inprincip som vanlig kladdkaka (inte om man jämför med den jag brukar göra för den har jag chokladbitar och sånt i, men annars så). Så denna får bra betyg! :D
 
Recept
Ugn 150 grader, rund form, ca 20 cm.
 
3 ägg
1,5 dl sötningsmedel (jag hade stevia)
3/4 dl rapsolja
0,5 dl kesella
1,5 dl siktat dinkelmjöl
4 msk kakao
1,5 mks vaniljsocker
1 msk pulveriserar psylliumfröskal
 
Gör såhär: 
Vispa äggen luftigt. Rör ihop alla ingredienser till en jämn smet. Häll smeten i en smord form. Grädda mitt i ugnen 10-15 minuter (jag hade längre och den blev ändå jättejättekladdig). Servera med lättgrädde eller kokosgrädde (recept längre ner). 
 
 
Brownies
Brownies ska vara höga och inte jättekladdiga, mina blev låga och superkladdiga! Jag hade ändå inne de längre än vad de skulle vara. De var hyfsat goda, inte jättegoda men helt okej. Det är typ perfekt om man är sugen på något för de är ju choklad så man tycker det är gott men det är inte så gott att man vill ha mer om ni förstår vad jag menar haha! ;)
 
Recept
Ugn 175 grader, 20-30 kakor, 25 x 30 cm form.
 
4 ägg
3/4 dl rapsolja
1 dl kesella
1,5 dl nötter, t.ex. mandel, pistasch eller valnötter (jag hade mandel)
1,5 dl sötningsmedel (jag hade stevia)
2 dl siktat dinkelmjöl
1 tsk bakpulver
1 msk pulveriserat psylliumfröskal
0,5 dl kakao
 
Gör såhär:
Blanda ägg, olja och kesella. Hacka nötterna. Häll i alla ingredienser och rör ihop smeten. Häll smeten i en bakpappersklädd from. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 15 min (jag hade längre och blev ändå väldigt kladdiga). Låt kallna, skär i rutor. 
 
 
Kokosgrädde
Denna tyckte jag inte var så jättegod men mamma och pappa tyckte de, och de tyckte den var ännu godare när de hade den till kladdkakan. Jag har nämligen bara smakat grädden försig. Men den var ju inte äcklig så de är väll ett bra alternativ för att vara nyttigare än vanligt! :D
 
Recept
0,5 dl cashewnötter
2 msk philadelphiaost
1 dl kokosmjölk
eller
2 dl kokosmjölk
 
Gör såhär:
Mal cashewnötterna till ett pulver. Blanda ihop nötterna med osten. Vispa ihop nötblandningen och kokosmjölken. Man kan också göra en enkel variant då man vispar endast kokosmjölk (alltså de 2 dl). Den ska då vara fast, är den rinnig går det inte att göra grädde.

 
 

Kyckling sallad!

Cirkelgymnet var jobbit, och känner mig duktig nu såhär efteråt! :D känner mig även väldigt duktigt att jag tog en sallad idag istället för pizza som min familj gjorde ;)

Efter maten ska jag smaka på de grejerna jag bakade och lägga ut bilder och recept :)


Sen middag!

Kommer bilder på mina bakverk senare! :) Nu ska jag käka och sedan vid 4 ska jag på cirkelgym (I WILL DIIIIE).


Sunda sötsaker

Nu ska här bakas!!


Kalaaaas

Hade tänkt och åka och träna nu vid 8 innan jag ska på kalas hos Simons farmor och farfar och sedan efter kalaset men så öppnade inte Friskis förens 13.00(!!!!) Vafan är de för tid hahah xD aja får nöja mig med att bara träna efter kalaset! :)

+ plus att nu kan jag lägga mig hos min älskling och mysa lite till!! :)))


Mysig mellokväll!

Efter att ha varit i Laholm så kom jag hem med massor av saker till min framtida lägenhet och mer kommer de bli, väldigt bra! :)

På kvällen blev det jättegodmat hos Linnéa! Vi kollade på melodifestivalen med hennes föräldrar och Lisa! Det var mycket trevligt och roligt! :D

Nu är jag hos Simon och är väääääldigt trött, så det är nog dags att sova snart!!


Middag och snart Laholm!

Jag har precis duschat och nu ska jag äta, blir lite potatisgratäng, 2 ägg (love) och sedan gurka till de!

Sen ska jag åka och köpa 10 flyttlådor och sedan åka ner till mormor och morfars hus i Laholm! jag ska vara där om 40 minuter. Jag lär inte hinna haha ;)


spinning puls intervall

Idag så blev det att jag och Lisa gick på spin puls intervall! FYFAN säger jag bara! Det var länge sen jag var på puls intervall, jag kom inte ihåg hur jobbigt det var! Jag mådde så illa efteråt att jag nästan spydde. Men gud vad duktigt jag känner mig nu! :D Jag tänkte gå ut idag men efter den träningen så vill jag inte det längre haha. Då kommer jag bara dricka upp alla kalorier jag bränt idag så de skippar vi nog! 
Det blev lite spontat i morse så jag hade väldigt bråttom och hann inte äta frukost hemma så gjorde bara en snabb smoothie och drack den i bilen!

Hade mina clownbyxor idag haha, love it! :D

 


Matteprovet gick åt helvete!!!

Haha ja, jag låter bilden tala för sig själv!


Smoothie

Mellanmål! Mums! :)


I'm in love


Frukost

Nu sitter jag och äter frukost, det var riktigt gott!! :)

Idag i skolan så ska vi hålla lektioner för 8or, vi ska visa hur man tar venprov, hur man borstar tänderna, hur man utför handmassage, HLR osv, får se hur se går haha ;) just det, sedan har vi ju även matteprov, AWESOME! not

Nu ska jag äta upp och sedan fixa mig och köra! :)


Sova sova sova

Efter att ha pluggar en jävla massa matte så är de dags att sova!!! Hoppas på godkänt!!!

Ska sova själv inatt, jag saknar min älskling :( vi träffas hyfsat ofta men de är typ att jag kommer till honom jättesent eller att han kommer till mig jättesent och så pratar man i typ 10 minuter och sen ska man sova och upp tidigt och iväg till skolan! Inte alls kul, det känns som man aldrig träffas bara för de är så kort stund :( aja får väll bli massa mys i helgen i stället!! :)

godnatt på er!


Hatar matte

Har inte uppdaterat idag men har absolut inte haft NÅGOT intressant att skiva haha! Men nu ska jag på linedance så väntar på att mamma ska komma ner från jobbet så vi ska köra! Ikväll så blir det att plugga till matteprovet som vi har i morgon, pallar verkligen inte men sånt livet! :D imorgon får jag i alla fall träna!! :D


Då kör vi spinning!


Hämtat mitt körkort idag!

Vill typ klippa sönder mitt körkort så fult de är, ser ut som jag har säckar under ögonen, inte påsar utan SÄCKAR!! Haha aja, jag får köra bil i alla fall så skit samma haha! ;)

Nu sitter jag och äter lite kvarg och müsli och ska köra till Friskis om en stund för ett spinningspass! Det ska bli skönt och jobbigt!!


Smoothie

God morgon! Nu sitter jag och dricker min frukost, en smoothie! :) sen ska jag fixa mig snabbt och köra mamma till jobbet och sen tar jag bilen till skolan, efter skolan blir det träning! :D


DAGS FÖR TRÄNING & NYTTIG MAT!!

Körkort - CHECK
Alla arbeten som jag låg efter med - CHECK
 
Nu blir det att koncentrera sig på skolan och träning igen för jag är äntligen klar med allt som varit ivägen för träningen! Ska bli så skönt att träna och leva hälsosamt igen! I och med att jag börjar imon så blir det ingen vägning i mon heller men nästa tisdag väger jag mig som vanligt. Men jag funderar faktiskt på att byta dag till torsdag eller fredag men ska tänka på den saken.
 
NU JÄVLAR SKA JAG KÖRA HÅRT!!!!

Trevlig eftermiddag! :)

Blev att jag och Sabina åkte till Isabella och fikade och snackade massa skit! :) Cornelia var ju självklart med, hon är ju för underbar! :D

Nu har jag kommit hem och de är dags för RÅPLUGG!! Ett svenskaarbete och psykiatriarbete ska jag göra klart innan jag ska lägga mig!!


Dagens

Nu är jag i skolan! Efter skolan MÅSTE jag börja och göra klart ett arbete, orkar verkligen inte men jag måste....
En positiv sak är i alla fall att jag ska hämta mitt HEMSKA körkort, riktigt fult är det hahahaha


Robin Stjernberg - You ♥

 
 

SHOPPING!

Har varit en jättebra dag med trevliga människor och massa shopping! ♥
Avslutade kvällen med god mat hos min moster :)
 
Dagens fynd! (VÄRLDENS SÄMSTA BILDER, men är trött så orkar inte mer än såhär haha)
 
Blev rätt mycket saker!!! Men vi var ju 5 tjejer så det är inte så konstigt haha!
 
2 stickade, en ceriserosa mockajacka (!!!!!!♥), en rosa jätteskön tröja/jacka som man kan gosa ner sig i om man fryser!
 
En sjal, 4 trosor, ett halsband, 10 par sockar, en litel lampa man kan ha tänt på natten(a) hahahaha. En röd tröja med 2 kors på och en svart blus typ, jättesöt! :)
 
Två enkla tjocktröjor, behövde nya! :)
 
Åkte hem ifrån 8.00 och kom hem typ 22.00! Var på gekås ungefär 8 timmar så är rätt slut i benen och fötterna, alltså dags att sova!!
 
GODNATT!♥

Har precis ätit

Nu har vi precis ätit och shoppingen fortsätter! :D har hittat en rosa jacka som jag beställde från H&M som var helt fel färg som jag lämnade tillbaka och nu är det rätt färg och den är helt perfekt!!! :D bilder kommer sen för nu hinner jag inte!


GEKÅS!

Nu har jag och mamma stressat ihjäl oss och vi är nu påväg med min moster, kusin och min andra kusins flickvän! :) ska bli trevligt! :D

Till frukost blev det kvarg, funlight, hallon, müsli och rostad macka till de! :)


Lite morgon humor

Hahaha älskar denna!

(Kommer snart ett inlägg om min kommande dag :D)


LOVE IT! Hahahhah


Jobbet!

Fick inte så mycket sömn i natt för jag hade en gris som kom till mig halv 3 och la sig och snarkade i min säng!!! menmen I love him anyway ;) det var upp klockan 5 och sedan köra till jobbet strax efter 6, nu har jag rast och har slängt i mig lite mat. Jag jobbar till 16 idag vad jag vet, Bemaningen kanske skulle ringa så jag fick förlängtpass men det får vi se. Just nu hoppas jag inte på det för jag är väldigt trött! Men pengar är alltid skönt att ha och då får man jobba och slita!!



Soooovaa

Har nyss kommit hem och ska lägga mig för att sova! Väldigt ensamt i min nya stora säng! :( men det kan vara skönt att sova själv ibland! Klockan ringer 05.00 så dags att blunda lite!

Efter jobbet så åkte jag hem till Linnéa en snabbis. Fick smaka hennes jättegoda kyckling hon hade gjort och den nyttiga morotskakan! Super gott verkligen, tack för de! :D

Godnatt!


THANK GOD FOR MAXI SALLADSBUFFÉ!

Blev lite ändrade planer idag, jag och mamma fick handla lite snabbt och fick köpa en sallad för jag ska åka och jobba snart 14 - 21. I morgon ska jag först jobba 7-16 och sen kanske jag ska få ett förlängt pass så det blir många timmar och det är vi glada för! Pengar pengar pengar! :D


Världens bästa flickvän!

Bara för att jag är världens bästa flickvän gick jag upp tidigt och körde Simon till skolan på min lediga dag! Hihi :) men det är ju kul och köra bil :$

Nu sitter jag och äter en mumsig frukost! :) idag ska jag följa med mamma och handla och lite sånt. Sen får vi se vad dagen/kvällen har att erbjuda! :)

(Råkade bränna mackorna haha)



RSS 2.0