.


Träning!

Har hunnit med skola, körlektion, träning och plugg, nu sova!




Plättar och jobb

Ska även gå brevid på vidablick idag (och i helgen) så nu sitter jag och äter plättar, gjorde en liten variant av Linnéas plättar :) 
 
2 ägg
1 dl fiberhavregryn
1 tsk bakpulver
1 msk kokos (mer eller mindre,  beror på vad du gillar)
1-2 tsk honug (ger lite sötma)
 
Blanda allt till en smet och stek i lite smör. Servera med hallon, banan, äpple, keso eller precis vad fan du vill haha ;)
 
 

VÄGNINGSDAG!

Inget att skryta om precis. Ni förstod säkert att det inte hade gått så bra i och med att jag skrev de inlägget i lördags. Men jag har tagit nya tag som sagt, så jag kämpar på!
 
 

Tummen upp för celsius!

Varje gång jag går till gymmet UTAN att ha druckit en celsius så ger jag typ 50% känns de som, jag är inte alls lika taggad och pallar inte lika mycket för min hjärna lägger av för min kropp.

Men om jag TAR en celsius så kör jag all in, då är de verkligen 100%. Den gör verkligen skillnad på mig!! Synd att de är så dyra, de blir jätte dyrt om man ska köpa sådana varje gång man gymmar! :/ menmen så är de! ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1953155/images/2013/pic_5108ebfee087c3511df4abb9.jpg" class="image">


God morgon!

Nu sitter jag i skolan! Blev en stressig morgon med god frukost! Orkade verkligen inte gå upp och sen satt jag och åt frukost till 07.15 då jag egentligen ska gå ner till bussen (bussen går 07.25). Men istället efter att jag har ätit min frukost lugnt så stressar jag ihjäl mig och jag går ner till bussen typ 25 och då ska bussen komma men den var sen så jag hann den, den kom några sekunder efter att jag kom dit haha! Vissa kallar de dålig planering, jag kallar de tajming! ;)
 
Vägningen kommer lite senare!
 

Hemma efter träning!

Kom precis hem från gymmet!
Nu ska jag käka och sedan blir de duschen och lite plugg! :)


VÄGNING I MORGON!!

Stressade så mycket i morse att jag glömde att väga mig...... Så jag får göra er besvikna och göra de imorgon för jag sitter på bussen på väg till skolan. Jag måste väga mig vid samma tidpunkt varje gång, alltså på morgonen när jag inte har ätit något. Så tyvärr får ni inte den för ens i morgon!


Jobbat!

Nu har jag varit på vidablick och gått bredvid! Kändes bra! :) I morgon ska jag till hemvårdsförvaltningen och skriva på papper! :)

Efter de blir det träning! Det är ju vägningsdag imon, jag får se hur det har gått, har ju inte tränat så mycket denna veckan, men får hoppas på de bästa!


Celsius utan kolsyra!

Jag glömde säga de igår men jag testade celsiusen med smak av jordgubb och kiwi som är utan kolsyra. Jag tyckte den var jättegod och mycket bättre att dricka innan träningen på grund av att det inte var någon kolsyra. För har jag druckit en celsius med kolsyra så brukar jag få "rapar" upp i halsen (eller hur jag ska säga haha) och då känner jag mig lite spyfärdig och det blev jag inte igår när jag drack den utan kolsyra så jag rekommenderar celsius UTAN kolsyra!! :)


Frukost och sedan en låååång dag!

God morgon! Nu sitter jag och äter frukost, yoghurt, linfrön, fiberhavregryn, kokos, hallon och knäckebröd till de! :)

Sen tar jag bussen till skolan och vid 15.15 tiden kommer mamma och hämtar mig och så kör vi DIREKT till vidablick där jag ska gå bredvid idag! :) så ska jag jobba till 9 och sedan ska jag gå hem till Simon, det kommer bli en låååång dag!! ;)


Träning!

Blev träning idag med Lisa istället för PW! Riktigt duktiga var vi idag! :D
På rullbandet: Gick 10 min, sprang 10 min, gick 10 min, sprang 10 min, gick 5 min, sprang 5 min, gick 10 min! 
Sedan körde vi styrka i 30 min!
60 min på rullbandet = 760 kalorier! 
 
Nu ska jag äta kvälls mat, blir dragon kyckling, det är så himla gott!!!!! 
 
 

inspiration

 

Igår!

Igår var det riktigt roligt och mycket god mat! Vi drack, spelade spel, drack, åt, drack haha nej men de blev en del...
I alla fall så hade jag skitkul!! Idag är det inte lika kul för jag ska göra färdigt en redovisning som ska hållas i morgon och städa och sånt skit! Ska även hinna med en PW, det tråkiga är ju att de snöade inatt så de blir kanske inte så lätt, men men, inga ursäkter!

Lite halvkassa bilder från igår!


Tjejmiddag!

Ikväll blir det tjejmiddag med några tjejer i min klass så jag hoppas och vet att de kommer få mig på bra humör! Så ikväll ska jag tänka på annat!
 
Denna köpte jag igår på gina 50kr (!!!) så denna blir det ikväll! VÄLDIGT dålig bild men den får duga haha ;)

Allt faller, typ

Ursäkta att jag inte har bloggat men har inte haft tid, har inte haft lust. Jag hinner inget, jag har så JÄVLA mycket att göra. Jag älskar verkligen mitt liv med alla min vänner, min familj och pojkvän. Men just nu mår jag inte bra när det gäller skola, körkort, och träning. Det som egentligen gör att jag mår dåligt är träningen, jag vill verkligen träna men hinner inte, och det jag skrev nyss är skitsnack, jag hinner. Det är bara det att jag kommer hem så sent och jag hinner inte med att plugga lika mycket till skolan och då går det dåligt där. Träningen får inte gå före skolan men jag vet inte hur jag ska göra. Ännu en grej läggs till nästa vecka, jag ska gå brevid på vidablick, ALLTSÅ börja jobba lite då och då. 
 
Jag vet inte vad jag ska göra, jag känner bara just nu att jag är inne i en svacka och min vikt står still. Blir inga 10 kg denna tisdag....
 
Tumblr_mcrbglsxos1qhv6sjo1_500_large
Dsc_0114_2_50d2271eddf2b30955000d1f_large

God morgon!

Idag är det fredag! Det ska bli skönt med helg! Idag ska jag träna och sen bara ta de lugnt med Simon och imon blir det träning och sen hem till Emma på middag! :)

Idag ska jag beställa hem denna jackan från H&M! :D


Pallar inte morgon humor....


Faserna - CHECK!

Idag har jag suttit på Ahlbäcks sedan skolan slutade och pluggat teori. Vid halv 5 hade jag körlektion och efter den bokade jag uppkörning och teoriprovet (!!!), det känns verkligen som att det är nära nu!! :D När jag kom hem gjorde jag även klart FAS F så nu är alla faserna klara, ska bara göra repetition och sluttest! Jag är ju självklart inte färdig för det, måste ju typ kunna den boken innan och utantill!
Mina veckor framöver är fullbokade och ser väldigt jobbiga ut. Jag har körlektioner inlämningar, träning, prov, teoriplugg, jobb osv....... känner inte att jag orkar men det är bara att bita ihop, det är ju trotts allt bara tills körkortet är färdigt! 
 
Aja nu ska jag sova, i morgon ska jag på risk1 8:15, så jag säger GODNATT!
 
 

Exakt en månad kvar!


God morgon!

Blev en mysig kväll igår, det var bara jag och mamma hemma så hon hjälpte mig att plugga till medicinprovet och sen sov jag inne hos henne :)

Sitter nu i bilen och är påväg till skolan, idag är det prov, körlektion och träning som väntar, det blir en lång dag! :)


Medicin prov imon

Har pluggat till medicin provet sen jag kom hem så har inte hunnit blogga, ska se om jag kan slänga in ett inlägg senare ikväll. Nu ska jag fortsätta plugga...


VÄGNING

Har egentligen gått ner 0,7 kg men det bli lättare om jag säger 0,5 kg haha. Det går segare nu när jag går i skolan som ni ser, lite irriterande men så är det! Jag försöker träna så mycket som möjligt men det är svårt med allt plugg i skolan och mitt körkort samtidigt men det går ner i alla fall och inte upp så de är bra! :D Bara 1,5 kg kvar sen har jag gått ner 10 kg!
 

Godnatt

Ligger i sängen med min älskling och vi ska kolla film, mysigt! :) Imon är det skola som vanligt, jag kommer inte hinna träna för jag måste hem direkt för jag ska plugga på medicinprovet helkvällen!! :(((

Godnatt!



Off to the gym!

Då är jag på väg till friskis igen och ska köra ett gympass till!


Sånt här kan göra ens dag!


Gud vad skönt att träna på morgonen!!

Det var riktigt sköt att träna såhär tidigt på morgonen!! Trodde jag skulle vara trött och inte ha orken för att kämpa men de gick riktigt bra idag och svettigt blev de! :D

Nu ska jag snart ta bussen till skolan, blir tidigare än vad jag hade planerat (börjar 9.40) men skit samma jag är på bra humör idag så inget ska få sabba de! :D



Bra start på dagen!

Ja efter gårdagens dåliga dag så måste detta bli en bra dag, hoppas jag i alla fall och den har börjat bra (trotts att jag gick upp 05.15) med en god frukost! Snart åker jag till gymmet!



Blev ingen träning . . .

Har ingen motivation till skolan alls och specillet inte när den måste gå före min träning. Blev alltså ingen träning för jag kom aldrig iväg för mitt jävla prov jag var tvungen att plugga på så är rätt irriterad. Men min kropp behöver ju också vila ibland även fast jag håller på att gå ner i vikt. Men imon blir det nya tag, ska åka med pappa så jag är på gymmet vid 06.30 så jag hinner träna innan skolan.
 
Nu ska jag sova, hoppas på en bättre dag imon, godnatt.
 
Tumblr_mgsb52uxuh1qi3u26o1_500_large

Hos Simon

Är hos Simon nu och ska snart åka hem för att sedan åka och träna. Jag känner inte alls för att träna, eller jo men inte för att ta mig dit och hem, jag vill ha mitt körkort NU!!
Sen ikväll ska jag plugga till ett prov jag har imon i psykiatri och jag är inte taggad. Innan har jag klarat skolan bra men nu känner jag att jag verkligen inte vill gå i skolan, jag vill sova, träna, jobba, träna osv haha. Det passar mig sååå mycket bättre!

Aja vi hörs ikväll!


träningen och kvällsmat

Riktigt skönt gympass idag med Linnéa och hennes mamma! :)
 
När jag kom hem lagade jag mat till familjen, citronfilé, så himla gott! :) Nu ska jag färga mitt hår och om en liten stund kommer tjejerna över på lite film, MYS! ♥
 

20130119

Kunde inte blogga från mobilen igårkväll, vet inte varför men det gick inte och så var jag för trött och lat för att starta datorn haha. Det blev i alla fall planka till kvällsmat, det var så himla gott, har typ inte ätit det på 100 år!! Sen senare så blev det lite tv och sen gick jag och la mig för jag var jättetrött! 
 
Nu har jag precis ätit en jättegod och nyttig fukost. Ska snart och och handla med mamma och pappa. Sen släpper dom mig vid gymmet så får jag dagens träning gjord med! :)
 

Nu träning!

Nu är jag på väg till Friskis!
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt, jag är så himla trött!


.

 


Någon annan som har samma hurmor som mig?

hahahaaha asså finner inga ord.... jag tycker denna videon är så rolig, sättet han dansar och texten, vad är de liksom "kuk i kamrat" hahahaha
 
(jag är trött....)
 

Bra start på dagen - One direction

Nu sitter jag på bussen på väg till skolan och för att bli glad och pigg denna mörka morgon så ska jag kolla på 1Ds video till kiss you haha ;D


Gymmet

Efter skolan så var jag på ahlbäcks (som vanligt) och började på Fas C, jag klarade ett prov och imon ska jag bli färdig med Fas C hoppas jag!

På kvällen var jag och Lisa och gymmade. Jag sprang/joggade i 15 minuter (!!!!!!) för er som inte vet så är det VÄÄÄÄLDIGT mycket för att vara jag. Jag kunde knappt springa 2 minuter innan! Så jag är stolt över mig själv haha, sen var de självklart styrka på de så de lär bli en härlig träningsvärk i morgon efter 2 timmars gymmande idag! ;)

Nu är klockan snart 11 så jag måste sova, ska upp tidigt i morgon! Nattinatti!


Det går om man vill . . .

Hon har säkert sillisar och så men ändå!!


Min pojkvän var liten en gång i tiden...

Jag smälter!!!!!


VÄGNING!

Jag tror det är många som har väntat på detta inlägget för jag har alltid extra många besökare på tisdagar haha ;) Jag har ju varit på kalas så har inte kunnat blogga. Men som ni ser har jag bara gått ner 0,5 kg denna veckan men det är bättre än inget. Jag har nu bara 2 kg kvar tills jag når mitt mål (10 kg). Jag får börja klura på ett nytt mål till nästa 10 kg, hmm......

Fas B - check!

Efter skolan gick jag till ahlbäcks och gjorde klart Fas B!

Nu ska jag åka hem till min älskling som fyller 18 år! :)


God morgon!

Sitter nu på bussen på väg till skolan. Idag väntar ett F, möjligtvis mitt andra IG i hela mitt liv haha så ska inte klaga! Det är vägningsdag idag så det kommer lite senare!


TEORI

Ritkigt härligt och svettigt IW pass säger jag bara!!! Snart är mitt mål nått också! :D 
 
När jag kom hem käkade jag medans jag började på Fas B och klarade det, så halva Fas B är gjord (man måste klara de 2 gånger). Mitt mål imon är att gå till Ahlbäcks efter skolan och gör klart Fas B! 
Imon hinner jag inte träna (balle) för Simon fyller år så jag ska på kalas. Han fyller 18 min lille ponke hahaha :)
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite inför en redovisning jag kanske ska ha imon med 3 andra i 45 min!!! Får se hur det kommer gå haha. 
 
 
 
 
 

Idoor walking

Började min dag med att försova mig så jag missade första lektionen, aja så är det ibland. Efter skolan åkte jag till Ahlbäcks och gjorde lite teoriprov så nu är jag färdig med FAS A :)

Nu är jag på väg till Friskis, ska köra ett IW pass! :)

Höra ikväll!


NEW IN

Riktigt härligt och svettigt träningspass idag!!
Efter träningen så åkte vi till Eurostop snabbt så jag kunde köpa ett par träningsbyxor som jag ville ha!

Jackan som jag köpte igår i malmö :)

Dessa köpte jag idag ifrån kapphal faktiskt haha :)


Träning!

Igår blev det shopping i Malmö och jag köpte bara en skinnjacka haha! Kommer bild sen. På kvällen var jag hos anna på middag för hon har ju fyllt 18! :) de var mycket roligt! :D

Åt frukost för en liten stund sen och väntar nu på att Linnéa ska hämta mig då ska vi och Bettan åka och gymma! :)


Roadtrip!

Blev en roadtrip till Malmö med tjejerna, så det blir shopping i de nya köpcentret! :D


ONE DIRECTION ♥

aaaaah känner mig så gay, det är bettans fel. Jag blev bara så kär i deras musikvideo till Kiss You haha. Jag blir så glad och tänker på massa roliag minnen och så ;D
 

Begravning

Bloggade inte igår för jag var på begravning och det var väldigt jobbigt, jag är så himla känslig vid begravningar och sen var de jättejobbigt för Edvin var verkligen en speciell person och jag kan inte riktig förstå att han inte finns längre, tänker att han sitter i sin lägenhet, att han är på stranden med badjävlarna (hans gäng han alltid var på stranden med på sommaren), att han är på stan och allt de han gjorde innan! Men han fick ett långt och innehållsrikt liv så jag ska vara glad, jag är glad men de tar lite tid att förstå det bara. Men det kommer...



Jobbintervjun avklarad, nu träning!

Nu har jag varit på jobbintervjun och det kändes bra och jag hoppas verkligen jag får de!!

Nu ska jag och Lisa åka och träna, sen ska jag hem och sova med min pojk!!!


TRÖTT!

Idag klockan 15.30 ska jag på jobbintervju! Önska mig lycka till ;) sen ska jag träna med Lisa. När jag kommer hem ska jag och Simon lägga oss tidigt och sova!! Vi är båda trötta som två ålderdomshem så sova it is!!


TRAINING!


Halkbanan!

Idag var jag inte i skolan utan jag var och gjorde halkan, det var skit kul! Fick känna hur det var att krocka, fick testa att sitta upp och ner i en bil osv! :)

Efter de så satt jag på ahlbäcks och pluggade teori och det gick jättebra! Sedan körde jag och lisa två pass på Friskis, så ca 2 timmars träning idag. Men jag sov dåligt i natt så var jätte trött och kände att jag kunde gjort de SÅÅ mycket bättre och svettigare än vad jag gjorde, men det viktiga var att jag rörde på mig istället för att stanna hemma för att man är trött! ;)

Nu ska jag sova, godnatt!


Sheldon Cooper <3


VÄGNINGSDAG!

Jag låter bilden tala för sig själv haha! :D

Jag var kvällens kock idag!

Blev riktigt god mat! Ikväll ska jag bara ta de lugnt och kolla på tv!


Brunch!

Blev en brunch idag med Linnéa! Äggröra och en grovfralla! :) snart ska vi ta bussen in till gymmet, HARDWORK!


Jan. 07, 2013


Sötsug

Kände sånt extremt söt sug så jag hällde upp lite hallon och mosade de i mjölk, de blev sött och mycket gott!! :)

Nu sitter jag och kollar på film, så skönt att ta de lugnt! Imorgon ska jag upp tidigt och åka till gymmet!


Kvällsmat!

Gud vad gott detta var!!! Sallad med kyckling och två olika såser!

Det blev en riktigt hård träning idag med Linnéa och Bettan! :) snart ska jag åka till Simon och så sover jag såklart där och imon blir det gymmet igen! :)


Nu blir det träning!!

Set blev en sen frukost idag med en väldigt god sådan! :) nu ska jag åka in till actic med Linnéa och Bettan så ska vi träna hårdare än någonsin haha ;)


100% nyttig från och med NU!

Jag känner att jag har slarvat mycket med maten. Men från och med nu så ska jag vara supernoga för jag mår ju bara dåligt av det själv!


Middag hos moster!

Hej! Idag har jag inte hunnit blogga, eller nej nu ljuger jag, hunnit har jag men det har bara inte blivit av. Klockan 3 åkte vi och hälsade på mormor en snabbis och sedan åkte vi vidare ner till min moster där vi käkade middag, spelade spel och snackade massa skit med kusinerna! Det var mycket roligt och trevligt! :)

Har tyvärr inga bilder från kvällen så får bli en bild på mig haha ;)


Bio!

Blev tacos till kvällsmat, så himla gott!
Sen skulle jag och Simon på bio med hans syster och hennes pojkvän. Innan bion blev de någon cider och någon annan drink på James. Filmen heter Jack någonting tror jag haha men den var bra i alla fall! :)

Nu sitter jag och Simon på bussen påväg hem. Ska bli skönt att bara ta de lugnt!


Gymmet!

Nu blir det gymmet med tjejerna!


Nu brunch sen träning!

Nu sitter jag och äter jäääääättegoda (nyttiga) pannkakor med keso, hallon och banan, verkligen skitgott!! Snart ska jag till actic och träna med Linnéa och Bettan! :)


Soffhäng!

Nu har jag verkligen slagit på relaxmode! Blir lite soffhäng med min karl som snart kommer hit!


Träning, mat, handla, träning!

Imorse vaknade jag hos Linnéa! Vi käkade och sånt och åkte sedan till gymmet med Bettan :)

Nu är jag hemma och har gjort en omelett till mamma och mig. Vi ska snart åka och handla och sedan släpper hon mig vid actic så ska jag, Linnéa och Bettan träna igen! HARD WORK!! :D


Linnéa dag!

Idag blev det en liten Linnéa dag kan man säga. Lisa orkade inte träna så jag gick aldrig på passet på Friskis utan jag gick och Linnéa åkte och gymmade igen på actic. Nu är jag hemma hos henne och vi ligger och kollar på tv. Snart ska vi sova för imon blir det upp tidigt och träna med henne, Lisa och Bettan! :)

Min kvällsmat :)


Bananplättar

Blev lite bananplättar med ananas och äpple! Om någon timme ska jag åka till Friskis!


2012

2012 har varit ett oturs år för mig och min famlij, men vi har ändå haft tur i oturen. Även fast det har hänt jobbiga saker har de faktiskt hänt bra saker och vi har haft det roligt på vägen. Men 2013 hoppas jag blir ett mycket bättre år, det kan ju inte bli sämre än 2012 i alla fall!
 
Mamma och pappa! ♥
 
Min mamma fick tjocktarmscancer i början av året. Hon hade cellgifter i 6 månader. Det har varit jobbigt mellan oss i familjen, alla har påverkats och man ryker lätt ihop och blir irriterad. Men vi klarade oss ur det och min mamma mår idag bra!♥
 
Min gammelmorfar Edvin ♥
 
Min bror Robin, Edvin och jag på Edvins 100-årskalas! Han gick bort den 13 december på luciadagen 100 år, 7 månader och 15 dagar.♥
 
Jag har haft ett bra år med mina fina vänner! ♥
 (inte bara de på bilden)
 
Roliga lektioner med min galna klass med...aa, 21 (tror jag?) bitches och en kille! ;)
 
Haft min 17-årsfest! :D
 
Håller fortfarande ihop med min man, men alla har sina upp- och nedgångar men om man är menade för varandra så löser man det!!♥
(detta är en väldigt gammal bild men det är den "finaste" jag har även fast vi snart har varit i hop i 3 år haha)
 
Färgade mitt hår blont och när de blev hyfsat blont så färgade jag det brunt igen haha
 
Gått ner sammanlagt 6 kg. Ska fortsätta så 24 kg ska det bli detta året!!
 
♥♥♥
 
 
Detta var lite av mycket av mitt 2012. Nu vill jag ha ett bra år 2013!!

2 januari 2013

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit och "gästtränat" på actic med Linnéa! :) 18.30 kör jag ett pass på Friskis med Lisa! :D


VÄGNING EN DAG SENT!

Jag har gått ner mina "julkilon" i alla fall. På nyårsmorgonen (måndags) så vägde jag mig och då hade jag gått ner 2,5 kg sen i julas men sen var det ju nyårsfestande och jag gick upp 1 kg igen. Så 1,5 kg blev det på dessa 6 dagarna.

VÄGNING I MORGON

Jag har inte varit hemma idag så har tyvärr inte kunnat väga mig. Imorgon så ska jag väga mig, undra vilka siffror som kommer visas efter gårdagens festligheter. Men nu är äntlgen alla stora högtider över så jag kan koncentrera mig på träningen! Men vägning i morgon, det lovar jag!
 
 

NYÅRSLÖFTEN!


RSS 2.0