Dagen

Blev 4 km idag , det var vad jag hann med innan jag skulle köra till skolan, men jag hade idrott så de blev träning där med! :)

Efter skolan blev de en runda hem till Linnéa, nu är jag hemma och väntad på att klockan ska bli 6 så jag kan åka på möte med jobbet. Inte de roligaste i detta väder men de kommer fler bra dagar!! :)

Det var så himla fint väder i morse när jag var ute på min runda, sååå skönt!!


Frukost 1

Nu sitter jag och äter min ruttna banan fast de är då den smakar som bäst haha ;) och sen dricker jag celsius, när det är nere ska jag bege mig ut på en PW/joggingrunda! :) sen köra till skolan snabbt för idrott :)


Haft mycket att görs i helgen!

Hade mycket att göra i helgen med bal osv, så de var därför jag inte bloggade!

I morse var jag på spinning 6.45! Sen tog jag de bara lungt efter skolan med Linnéa <3

Imon börjar jag inte förens 10.00, skönt!


3 hela år med min älskling!

Idag så var det 3 år sedan jag och Simon blev tillsammans! Känns som att jag är gift!! Haha! ;) till helgen har vi bokat hotell i Göteborg och så blir det självklart Liseberg för att jag fortfarande tycker de är skitkul haha!

Otroligt nog har vi nästan inga bilder tillsammans efter 3 år (!!!!) eller jo det har vi men inga som duger hahaha


Kvällsmat

Idag fick jag bekräftat att jag ska till sunny beach i sommar!!!! Så jävla skönt!!!

Sedan var jag hos Frida och checkade av hur vi skulle fixa hennes hår till balen! Och sen var jag på 55 minuters spinning, härligt!

Nu blir de kvällsmat!!


Mellanmål

Blev kvarg, funlight, hallon och cashewnötter till mellanmål, sååå gott :)


Väla

Köpte ett par skit coola byxor på väla! Sen köpte jag en typ "anteckningsbok" som jag ska ha när jag reser och lite andra grejer, ni kommer få se sen! Sedan blev det inte så mycket, det var bara byxor jag var ute efter :)

Inte de bästa bilderna men ni ser lite!


Frukost!

Nu sitter jag hos Linnéa och äter frukost! Smoothie (jordgubbar, yoghurt, funlight och granola müsli) och 2 smörgåsar till de! Om en stund åker vi till väla för jag har ingen skola idag! :D


Kvällsmat

Blev en enkel kvällsmat idag!
 

Skolan

Ett härligt spinningpass är nu avklarat och jag har en riktigt härlig känsla i kroppen! :D jag sitter nu och äter frukost i skolan, smoothie men granola, knäckebröd med ägg, perfekt! :)

Om jag har otur så har vi alla lektioner idag och då slutar vi 16.45, AWESOME!


Frukost innan spinning!

Tur att man är morgon pigg! Klockan är 6.10 och jag ska åka snart in till actic för spinning! Härligt! :D


inspiration

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska börja med spinning 6.45, bästa starten på morgonen! Har packat och fixat frukost som jag ska ha efter träningen, smoothie med granola och knäckebröd med ägg. Egentligen så börjar jag inte förens 9.40 så jag får lååååång tid på mig att fixa mig haha.
 
 
Lite inspiration tills i morgon
 
Large
Large
Large
Large'
 

Kvällsmat!

Till kvällsmat blev det fullkornspasta med köttfärssås, fetaost, gurka, tomater och avokad! :)



Gymmet

Efter att spenderat mycket tid med min pojke så var de dags för gymmet! Blev 40 minuter på crosstrainern! :)

Ser ut som att jag har glugg mellan tänderna haha


Gårdagen!

Hade en perfekt dag igår verkligen, som sagt började jag med 2 pass på actic. Sedan köpte jag sallad på maxi och jag och Linnéa solad och lyssnade på hög musik i de underbara vädret! Allt var verkligen perfekt!!! :)




Frukost + core + spinning

Sitter nu och äter frukost, snart ska jag till actic och köra 30 minuter core och 55 minuter spinning! :D senare kommer Linnéa till mig och så ska vi steka i solen! :D


Vila I Frid Mormor <3

Blev en jättefin begravning för mormor! Nu har du det bra.

Jag älskar dig! <3


Min fina! <3


Frukost

Nu sitter jag och äter frukost! Jag ska snart fixa mig inför mormor begravning lite senare. Kommer bli jobbigt men fint <3


Kvällsmat!

Omelett och knäckebröd blev det ikväll! :)


Spinning

Har haft fullt upp med skola och shopping till Simon! 19.00 blev det spinning, riktigt skönt!!


Skolan!

Spinningen var så köa grym, de är så skönt att träna på morgonen!!! :D Har ätit frukost och sånt nu och sitter på lektionen i skolan!


Spinning 6.45!

Nu sitter jag och äter min standard macka, macka med korv och gurka haha och lite C-vitamindryck på de! :)

Om en liten stund ska jag hämta Linnéa och så möter vi upp Bettan på actic så är det dags för morgon spinning, härligt! :D

Jag ser även framsteg med min vikt, så jävla kul!!! :D


Godnatt

Innan åkte jag och Linnéa in och solade lite hehe, sedan mötte vi upp Bettan och då blev det gymmet! 30 minuter på crosstrainern och sedan ett 30 minuters intensivt spinningpass! Fyfan vad härligt!! :D

När jag kom hem käkade jag och lite sånt och sedan förberedde jag frukosten inför morgondagen för de är ju onsdag, vilket betyder att de är spinning 6.45 innan skolan! :D

Nu måste jag sova, godnatt!


BANANPLÄTTAR

När jag kom hem så gjorde jag bananplättar, de var riktigt längesen! Det är så himla gott!! Nu ska jag plocka i ordning lite och sedan byta om och lite senare ska jag träna med Linnéa och Elisabeth! :D 
 
Har lagt ut receptet innan men om någon har missat det så har ni det här :) 
 
Bananplättar
1 banan
1 ägg
0,5 dl fiberhavregryn
1 krm bakpulver
 
Mosa bananen, blanda i resten av ingredienserna och stek sedan i lite, lite smör (jag tar bara jättelite och penslar ut med en pensel så att de blir ett tunt jämt lager så de inte fastnar). Servera med bär, kvarg eller precis vad du vill :)
 

Min frukost!

Hann inte blogga i morse för jag var sen till skolan! Men blev yoghurt, granola och hallon och en macka med korv och gurka! :) Ikväll blir det gymmet! :D


Frukost nummer 1!

Min första lilla frukost nu innan spinningen! Klockan är snart 6 och jag ska köra och hämta Linnéa! :) hörs sen!


Förberett

Nu har jag förberett allt inför morgon dagen, ska på spinning 6.45 så måste planera, fixa frukost och packa och nu är de gjort så nu ska jag ta bilen till Simon :)


Kvällsmat

På gymmet blev det 40 minuter på crossen! Härligt! :) nu äter jag tacos, sedan ska jag förbereda lite inför morgon dagen och sedan åka till Simon! :)


Mellanmål/lunch

Det blev 5 km idag! Efter det åt jag mellanmål/lunch, smoothie (helt jävla underbart efter en PW/joggingrunda) med lite müsli och hallon, sen till de hade jag knäckebröd med gurka och sedan massa vatten, det är viktigt!! :)

Nu ska jag förbereda lite inför kvällsmaten och sedan blir de gymmet! :)


joggingrunda/PW

Nu ska jag bege mig ut på en joggingrunda/PW. Senare blir de gymmet med Bettan, ska bli gött!! :D


HEALTHY!

Jag förstår egentligen inte varför man ibland proppar i sig massa onyttig mat. Visst, ibland är det gott. Men egentligen, den "goda känslan" varar inte länge utan bara en liten liten stund efter att du ätit det onyttiga, sedan är de bara massa ångest som kommer. Man ska unna sig och kunna äta onyttigt om man vill ibland men inte hela tiden och inte hur mycket som helst. Om jag vill ta en glass någon gång så ska jag kunna göra de, vill jag äta en pizza någon gång så kan jag göra de, men inte ofta, inte en gång i veckan. Då blir de ångest. Nu skriver jag bara hur de funkar för mig, de kanske inte är samma för er men för mig blir de såhär. Kolla på dessa bilderna nedanför, de ser jättegott ut! Man kan unna sig saker men inte hela tiden!! :)
 
Large
Large
Large
Large
Large

Frukost!

Sitter nu och äter jättegod frukost! Yoghurt med hallon och granola müsli och knäckebröd (ett knäckebröd men de är stort så de är som två) till de med ägg, korv och avocado och sedan celsius så klart, haha! Sedan ska jag smälta maten lite och sedan ska jag ut och springa/gå en PW! :)



Kvällsmat

Grillat blev det ikväll! Så himla gott! :) ikväll blir det film och mys med Simon! <3


Lunch!

Efter de fruktansvärt grymma spinning passet duschade jag och sen åkte och stor handlade åt mamma och pappa, är jag bäst dottern eller är jag haha ;) nu äter jag en sen lunch, sallad som jag köpte med mig från maxi! :)

Nu ska jag bara slappa lite framför tv och sen kanske gå en PW eller något! :)


Spinning!

Idag blir de som sagt spinning med Linnéa och även Elisabeth 10.00! Ville inte äta så mycket innan utan äta frukost efter så jag tåg lite hallon och lite mjölk! :)


NY DESIGN!

Blev en myskväll hos Linnéa idag! Jag gjorde en ny header också, med Linnéas hjälp såklart :D Nu ska jag åka hem till Simon och sova och sen blir de spinning imon 10.00! 
 

ingen motivation, ingen tid, en dålig period helt enkelt!

Har haft en EXTREMT dålig period när det gäller träning, mat osv. Det är därför jag inte har bloggat för jag har inte alls känt mig motiverad, jag har inte haft något kul att blogga om så det har blivit som det blivit. Har även haft mycket i skolan men nu ä in princip ALLT klart och jag är så jävla glad och jag ska bara fokusera på träningen och att äta nyttigt! Tur att jag har Linnéa, hon motiverar mig!♥ Nu ska jag köra stenhårt i 4 veckor, alltså ända fram tills studenten! Ingen mer skit mat, ingen cola, inga dåliga ursäkter utan nu är de bara hardwork som gäller!
 
Idag var det en bra start med 55 min spinning med Linnéa! :) 
 
 
 
 

Jobb

Idag cyklade jag hem från Simon så man fick lite motion denna dagen med! :) sen klockan 11 så började skav mitt korta pass på jobbet, så nu sitter jag här och äter ett litet mellanmål, kvarg med funlight och hallon! Sen ska jag på konfirmations "kalas" eller vad man ska säga haha :)


Älskar vädret!!!

Perfekt väder för en powerwalk och lite jogging men blev mest powerwalk! :) glömde dock stoppa klockan så tog typ 55 min :)


Träning 6.45!

Blev spinning på morgon (6.45) med Linnéa, riktigt bra start på dagen!! :D

Bakade det goda bröder igår, det är helt underbart!


Frukost

Sitter och äter frukost nu, ska snart köra till skolan och ha nationella...... pallar inte, Hejdå.


RSS 2.0