PARTY

Idag har det och är fullt upp!! Jag sitter nu med färg i håret hos Sabina och vi ska snart åka till mig och hämta grejer och sedan vidare för grillning och förfest hos Rebecka,sedan blir det utgång med mina giiiiiirlzzzzzzz!! 
 

Frukost

Blev kvarg, funlight, fiber havregryn, melon och knäckebröd till frukost! Mycket fräscht och gott! :)


Omelett

Gjorde en omelett på 2 ägg, lite vatten, paprika, purjolök, 1 morot, haricots verts , tomat och lite lite ost! Gott! Jag försökte verkligen lägga upp omeletten fint men den gick sönder... Haha ;)


Svettigt värre

Blev ett riktigt svettigt gympass idag! Linnéa var på spinning medan jag var på gymmet så nu är vi färdiga så vi ska ta en tur inom solariet hihi, hörs sen!


Skola

Kunde inte sova särskilt mycket inatt på jobbet heller! Så efter att varit på jobbet i 19,5 timmar så är jag nu hemma och äter frukost! Jag har en låååång dag framför mig!! Men det är bara att bita ihop!


Brunch

Blev tacos till frukost/lunch. Mycket grönsaker! GOOOTT :)


Förberett mat inför dagen/kvällen!

Fixat lite inför jobbet!


Härlig runda!

Det blev lite mer än 5 km idag! Jag sprang mycket mer än vad jag gick och var 10 minuter snabbare än sist! :D älskar mina ny skor och strumporna är jättesköna!


Iron man

Blev Iron man igår på bio! Den var skitbra! Blev en riktigt mysig kväll! :)

Idag så inviger jag mina nya uteskor och ger mig ut i den lite småkyliga vädret men solen kikar fram emellan åt så jag är glad ändå! :D 12.30 går jag på mitt jobb pass på Parkvillan och går inte av förens 8.00 imorgon bitti :)


Bio med älskling!


Gekås

Blev en tripp till gekås idag med Simons syster och några av hennes vänner! :) fick med mig lite grejer i alla fall! :) och JA klänningen är genomskinlig så ni ser vilken färg jag har på mina trosor men men ville bara visa hur klänningen såg ut så orkade inte bry mig haha ;)


2 nya träningsskor!

Blev två par nya träningsskor idag! De orange/rosa skorna ska jag ha ute och de grå/rosa ska jag ha inne! :) super nöjd verkligen och dom är hur sköna som helst!!! Köpte även ett par strumpor som är bra att ha när man använder skorna! :)




Måste fixa ny header!

Min header är så tråkigt och är i så extreeeeemt dålig kvalite!!! Men men vad ska man göra när man inte har värsta programet så man kan göra en snygg header med bra kvalite, jo man använder picmonkey.com. Jag behöver i alla fall ta nya bilder som jag kan använda till min framtida header haha ;)
 
Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Det hade kommit ut den nya korsordstidningen för den kommande månaden så den var jag ju tvungen att köpa hahaha, känner mig typ som 65 år. Nu har jag i alla fall något att göra när jag jobbar natt på söndag ;)
 
Jag är inte särskillt duktig, man räknar svårighetsgraderna på tidningarna i "pennor" eller vad man säger och den svåraste tidningen har "4 pennor" och jag har den alldra enklaste som är "0,5 penna" hahaha (kolla där uppe till vänster på tidningen), (fattar inte ens varför jag skriver detta för det finns nog fan INGEN som bryr sig hahahahah)

TACOS TACOS TACOS TACOS


PW/jogging

Blev 5 km PW/joggingrunda :) och snart blir de mat!!


Frulleeeee

Sitter och äter frukost nu, har idrott idag i skolan och de är nog fan de ända positiva för vi har matte sen.... Aja efter skolan blir de träning! :D


GODNATT

Godnatt från mig och min Simon! <3

(Hoppas att alla fattar att jag inte är seriös med läpparna!)


Maaat

Blev inte världens nyttigaste kvällsmat men den är rätt god hehe


Gymmet, galgberget, Linnéa!

Efter skolan blev det gymmet med Linnéa, ett dåligt pass dock så fick bli en runda på galgberget med och solning! :) Snart ska jag åka till dansen och ikväll ska jag färga bort min fruktansvärda utväxt!!! Haha


Yrkesmässa

Nu har vi yrkesmässa i skolan så massa skolor är här, jäkligt mycket folk och väldigt trångt! Slutar efter detta (11.00). Då blir det gymmet med Linnéa!! :)


Lönen du är välkommen nu!

Har lite grejer jag måste köpa när jag får min lön:
 
Nya träningsskor, funderar på dessa!
 
En pulsklocka ska jag även ha, funderar på denna!
 
 

MAAAT och plugg . . .

En morot, en lök, lite haricots verts och 2 ägg :)

ACTIC!

Kom precis hem efter ett svettigt gympass på Actic! haha de kändes konstigt att skriva, men nu är jag medlem där i alla fall! :D
 
Blev 40 minuter på crosstrainern och sedan lite armstyrka! :)
 

Frukost!

Är ledig från skolan idag så idag blir de träning och lite arbeten som ska göras! Ska även köpa gymkort på Actic idag! :D
 
Min frukost!

BLOGG.SE APPEN FUNKAR EJ

Förlåt att jag inte har bloggat men blogg.se appen funkar inte och jag har inte haft tid att starta upp datan och sätta mig vid den och blogga. Men idag är jag ledig från skolan så idag tog jag mig lite tid till de haha ;) Ni får en snabb genomgång om min helg! 
 
1 års Kalas för Eric på lördagen :)
 
 
Jobb
Efter kalaset åkte jag till jobbet, började 19.00 och gick av 16.30 dagen efter (söndag). Jag jobbade alltså natt. De är sovande jour jag har men kunde inte sova särskillt mycket, kanske 1 timme sammanlgat om man räknar med alla små "in somningar" eller vad man säger haha. 
 
Jogging/powerwalk runda (Söndag)
Efter jag kommit hem från jobbet så var jag otroligt nog inte trött och jag hade ändå varit vaken i ca 31 timmar då haha! Så jag tog på mig träningskläder och gick ut i det fina vädret! Jag blev så lycklig för jag kunde springa sååååå mycket mer än vad jag brukar kunna! Jag sprang nästan mer än vad jag gick! :D Nu blir det mer och mer joggingrundor inför vårruset! :)
 
 
På kvällen så tog jag det bara lungt och var med Simon! 
 
 

 

STOOOOR frukost!

Blev en stor frukost idag! 
Snart ska vi på kalas och sen ikväll ska jag jobba kväll/natt och sen ända till 16.30 på söndag så det blir ett långt pass! :)
 

BRÖD

Jag bakade ju ett nyttigt börd i förgår och det var såååååååå gott!!! :D
Jag tog Receptet av Linnéa :)
 
 
Recept 
2 dl havregryn
5 dl dinkelmjöl
1 dl linfrön
1 dl sesamfrön
2 tsk bikarbonat 
en nypa salt
3 msk honung
1 rivet äpple
4 dl yoghurt (naturell tog jag)
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop alla torra ingridienser. Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll/kleta i smeten. Vill man kan man ha lite pumpafrön uppe på. Skjuta in i ugnen 45-60 min (jag tog 50 min).

Gårdagen!

Blev ett härligt pass på gymmet i går med Lisa! :D
 
Och ja jag bjuder på denna svettiga härliga bild med min feta korv fingrar haha :D
 
 
Senare på kvällen var det tjejkväll hos frida med jättgod mat!! Riktigt kul att träffa de tjejerna igen, det var ju ett tag sen! :) Efter det så körde jag hem Ellen till Nissaström och sen åkte jag hem till Simon och kröp ner hos honom :)
 

Frukost!

God morgon! Blev kvarg, banan och nyttiga flingor till frukost! Supergott! :D

Snart bär de av till skolan, och jag hoppas den går snabbt idag så jag kan åka och träna! Sen senare ikväll blir de tjejkväll för Frida har fyllt år! De ska bli kul för nu var de längesen jag träffade dom pinglorna haha :) resten av helgen blir kalas och jobb! :)


Brödet!

Bakade ju brödet jag fick receptet på av Linnéa! Det luktar jättegott men kan tyvärr inte smaka de idag för jag ska åka till Simon nu! Kommer recept och bättre bilder imon! :)


TACOS

Blev tacos idag, såååååå gott!!! Sen ikväll ska jag skriva klart ett arbete och sen baka bröd! :)


Gympass nummer 2

Blev gymmet 1 timme efter skolan, 30 min på crosstrainern och 30 min styrka! :) svettades som en gris!!! Man kunde tror att mina hårstrån var vattensalangar, så mycket rann det från mig hahah! Men det är gött att svettas för då vet man att man kämpar!


Andra riktiga frukost i bilen!

Blev ett härligt gympass! blir en runda till efter skolan!
Sitter nu och äter kvarg i bilen och ska snart skynda mig till badhuset för vi ska simma med idrotten!

Jag bjuder på denna fula äckliga bild på mig, men jag har ju faktiskt tränat! ;)


Försov mig . . .

Försov mig idag så de blir inte lika lång träning, men kör
Kondition nu och sen styrka efter skolan! :) blev en näringsdryck till frukost haha, feeling like an old lady! ;)

Nu ska fan min mage bort!!!




Inspiration!

Lite inspiration så man blir taggad till morgondagens gympass innan skolan! :)

Träningen är inte problemet för mig just nu utan det är maten! När jag går hemma så äter jag nyttigt men så fort jag är hos någon annan eller är i skolan eller någon annanstans blir de helt plötsligt väldigt svårt att låta bli onyttiga saker, jag vet inte varför men jag tror de är för vi inte har så där jättemycket onyttiga saker hemma! Men aja jag ska bara övervinna mitt sötsug så ska det nog också gå vägen! :)

Dags att sova så jag har mycket energi till morgondagens pass! :)


2 nya converse!

De hade köp två par skor och få de billigaste gratis på DNA så jag köpte 2 par converse för 699! :D

Inte så bra bilder men ni ser haha :)


Sugen på något?

Ett tips om ni är sugna på något!


Håkan Hellström

Håkans musik är inte alls min musiksmak men hans nya låt "Det kommer aldrig va över för mig" är riktigt bra! :)

Nu är jag påväg till Göteborg med skolan, vi ska på någon mässa! Hellre de än plugg! :D


Kvällsmat!

Dags för maaat! :)


Träning!

Blev ett riktigt härligt gympass! 40 minuter på crossen (400+ calorier) och sedan körde jag armar! Feeling like a biff! Haha nej men de är skillnad faktiskt (syns dock inte på bilden haha)! :)


Lunch!

Blev en lunch på spis & deli! Jättegott OCH nyttigt! :) Kycklingpizza blev det för min del, supergott! :)


Tog en paus

Jag satte lösenord på min blogg för några dagar sen för att jag bloggade inte överhuvudtaget. Jag tog bort det idag för jag ska ta tag i mitt liv igen.
 
Som de flesta vet gick min mormor bort natten mellan söndag och måndag, hon var väldigt sjuk och gammal så de var de bästa, istället för att hon ska behöva lida :( men känns jättekonstigt nu och det blev ännu värre när man såg morfar så ledsen för det har jag aldrig gjort förr :( usch! Jag älskar dig mormor! ♥
 
Har legat efter lite i skolan så de ska jag med ta tag i nu, började på lite arbeten i förmiddags. Nu ska jag åka in till stan och luncha med Linnéa, kan behövas nu när man mår lite halvt dåligt ♥ Efter det ska jag träna som aldrig förr, det är snart sommar och jag måste skärpa mig!!
 
Jag ska starta ett nytt liv helt enkelt och vara positiv!! 
 

Frukost!

Sov morgon och god frukost!! :) Ska inom biltema och komma kasettband till min gamle bil de det är inkopplat aux i kasettbandet för jag får fan panik och lyssna på radion hela tiden, visst jag ska byta stereon men orkar inte vänta haha


Mitt schema!

Har nu fått mitt schema för sommaren! Det är även en vecka jag är ledig så då blir det till att boka en resa!!! Annars så är det jobba all lovet loooong som gäller! ;)

Kom hem från jobbet för en liten stund sen så jag och älskling ska snart göra god frukost/lunch sen ska jag jobba några timmar ikväll också! :)


Tacoooos

Gick inte att blogga igår kväll, vet inte varför menmen, Igår blev det i alla fall gymmet, 30 minuter på bandet och sedan benstyrka!! Riktigt härligt! :) sen när jag kom hem blev de tacos, så jävla gott de var! sen träffade jag rebecka och spenderade min kväll med henne :)

Imorse ringde Bemaningen mig 6.00 så de var bara att stiga upp för att sedan jobba 7.00-16.00! Nu är jag hemma och ska slänga i mig något litet innan jag ska köra mot gymmet! Ikväll ska jag vara med min lilla pingla Linnéa :)<3


Linnéa bjöd på lunch!

Blev en lunch med Linnéa på maxis parkering haha! Gott var de i alla fall!

Nu ska jag snart gå på insulinutbildningen och sen blir de tärning! :)


Frukost!

Igår blev de lite ändringar, jag blev inringd 8 minuter i 4 och de frågade om jag kunde komma till 4 haha. Så de var bara att klä sig och brumma iväg! Efter de åkte jag till Bella och kollade tv och spelade kort med härliga vänner! :)

Nu sitter jag och äter frukost och ska om en stund åka in och handla med pappa, sen ska jag luncha med Linnéa, sen ska jag på en insulin utbildning och sist men inte minst ska jag träna hahaha :D


Träning!

Idag gav jag mig själv en bitchsalp och åkte och tränade! Körde 30 min (5 km) på crosstrainern och sen körde jag armar och det känns!!! Så jävla härligt!!

När jag kom hem duschade jag och fixade mat så nu sitter jag och äter! :) nu ska jag bara slappa och tar lungt! Ikväll blir det dans och sedan filmmys med Sabina, Emelie och Isabella :)


Lunch!

Blev att jag åkte in till Linnéa på hennes rast så vi lunchade i stan :) såååååå himla gott det var!!!


Då har man bil!

Jag har jobbat mycket som ni vet så har inte bloggat ;)

I går fick jag min bil!! :)
Den är inte helt färdig inuti och så haha :) inte så bra bilder men ni ser hur den ser ut i alla fall ;)




RSS 2.0