30-11-2012

Ja då har jag jobbat och sitter hos Simon nu!
Efter jobbet gick jag till Linnéa och var där en stund och tjabbade lite, trevligt! Sedan körde hon mig till simon, hon är så snäll min Linnéa :) Det blir en lung helg i hopp om att jag ska bli friiiiisk!!!!! 
 
Känner mig så här just nu... haha

Lunch!

Det blev bananpannkakor idag igen haha, men har lite bråttom och det är så smidigt att göra! Till bananpannkakorna har jag äpplen, kiwi och ananas! :)


Frukost !

God morgon!
Nu sitter jag och äter supergod frukost! Naturell yoghurt, jag mixade jordgubbar som jag hällde över yoghurten med flingor och sen två grova mackor till de!

Klockan 1 blir de praktik men innan de ska jag åka och handla med mamma. Jag är typ halvt sjuk så blir nog att ta de lugnt ikväll!


Jobbig dag!

Idag har jag jobbat trotts att jag är väldigt förkyld. Efter jobbet så skulle jag och mamma på linedance, lagom träning för mig nu när jag är så förkyld, jag vill bara bli frisk NU så jag kan träna!! :(

I alla fall, lite jobbig kväll, min kära gammelfarfar ligger på sjukhus och de tror att han kommer gå bort snart så de kanske blir en runda in till akuten sen och ta farväl, men det får vi se, vi kanske har turen med oss så han klarar lite till! Men skulle han dö så är väll de helt förståeligt efter 100,5 år! Men vi får hoppas på de bästa! <3


Nyttiga bananpannkakor/plättar!

Hittade ett recept på ett par nyttiga bananpannkakor/plättar. Det är mycket enkla att göra och faktiskt väldigt goda!
 
Bananpannkakor/plättar
1 ägg
1 banan
1 krm bakpulver
½ dl havregryn
 
Blanda allt till en smet och stek de med lite smör i ett stekjärn. De ska vara i storleken som plättar ungefär, jag fick ut 4 stycken av min smet. Man kan ha lite vad man vill till dem, kanske bär, lite keso osv. Det är i alla fall supergott, enkelt och perfekt som lunch!
 
Ska ha med mina till praktiken imon som lunch och grönsaker såklart! :)
 
Jag har även förberätt min frukost tills imon som är smoothie (som vanligt haha), det är jättgott på morgonen, kallt och fräscht! 
 
Nu ska jag lägga mig hos simon! Godnatt ♥
 
PS. vi har 2 år & 7 månader idag, it's like we are married... hihi :)

Buhuuuu!!

Jag blir så arg!! I morse när jag vaknade var jag förkyld och hade lite ont i halsen. Jag har varit på praktiken hela dagen men har varit lite krasslig. Så ikväll kan jag inte träna och de gör mig så jävla arg! Och om jag stannar hemma så kanske jag bli lite bättre så jag kan träna imon och i helgen! Men det är så himla typiskt nu när man precis har börjat! Men de är ofta så när man tränar mycket att man är mer mottaglig och jag har ju gjort de nu denna veckan. Aja när jag mår bra igen ska jag jävla med träna!!


A Thousand Years - Christina Perri

Tårarna rinner! Denna låten var med i sista Twilight filmen och när de spelade den på bion så började jag gråta direkt!! Nu när jag kollade denna videon på youtube började jag gråta. Det är mycket finare secener på filmen till låten än vad det är på denna videon och tänk att jag gråter till denna! Tröttnar aldrig på denna låten och jag kan börja gråta när som för när jag hör den så tänker jag på Twilight haha (känslig jag vet!!).
 
Nu ska ja sova för det blir jobb tidigt imon, lyssna nu på denna låten och njut (det är däremot ett konstigt slut på denna videon)! Godnatt! ♥
 

träningen är inte slut för idag!

Nej jag ska även på ett pass klocka 18.00! Jag bakade nyttiga bullar innan (typ frallor), jag provsmakade de nyss, de var riktigt goda! Nu vill jag bara att klcokan ska bli 6 så jag kan träna, jag är jääääääääätterastlös!! Jag får väll förbereda kvällsmaten eller något haha :)
 

Kämpar och sliter!

 
Ja på en vecka har jag gått ner 3 kg! Jag började i tisdags med att äta nyttigt och träna, idag är det tisdag och de har då gått 1 vecka. Jag har 7 kg kvar att gå ner till julafton. Jag tänker självklart fortsätta efter jul. Det är ju som sagt 30 kg jag ska gå ner MINST. 
Men nu känner jag att jag har en bra start! Jag känner inte alls något sug efter cola, godis eller så, jag tar en saftig frukt istället och tänker på hur jag kommer se ut om ett tag! Jag känner mig verkligen motiverad som jag sagt innan. Så nu jävlar ska jag bli SLIM FIT! 
 
Ursäkta min dåliga humör, kungen är typ ett skämt för mig haha.

Ledig, uppe med tuppen ändå

God morgon!
Idag är jag ledig, men ändå är jag uppe nu när klockan snart är halv 8. Mamma ska åka in och jobba snart och då åker jag med henne till Friskis & Svettis! Så nu ska jag slänga i mig min smoothie innan träningen.
HARD WORK!


My Chemical Romance !

När jag var 11, 12 eller något sånt så tyckte jag om MCR väldigt mycket! Här om dagen så lyssnade jag på några av deras låter, de är faktiskt sköna, man blir pigg och glad av dem haha! :)
 
 
Här kommer några av mina favoriter från MCR:
 
 
 
 
 
 

PW & Frukost!

God morgon!
Idag när jag gick upp så kände jag inte alls för att gå, när jag kollade ut genom fönstret regnade de och blåste. Men jag tänkte en extra gång och nu har jag varit ute på en powerwalk!

Jag sitter nu och äter en mycket god frukost, en iskall smoothie, vatten och en grov fralla! :) snart ska jag hoppa i duschen och 11.45 ska jag cykla till praktiken!


Kvällsmat!

Ja då har jag tränat, duschat och ätit. Det blev hemmagjord pizza och sallad! :)
Ikväll blir det film för mig själv! :)
 

TRÄNING !

Nu blir det ett litet mellanmål innan träningen!
 

Kissie innan och efter alla skönhetsingrepp !

Ibland kan man verkligen tro att det är två olika människor!
 
 Här är några gamla bilder innan hennes ingrepp:
 
 
Här är några bilder strax efter hennes ingrepp:
 
 
Hur hon ser ut idag 2012:
(På vissa bilder ser hon läskig ut!)
 
 
 
 
 

God Natt!

Idag har det varit en lugn dag! Imon blir det mycket träning.

Godnatt!


TWEEEET


Twilight - Breaking Dawn Part 2 !

jag finner knapp några ord... Kan säga såhär, jag, Linnéa, rebecka och Elisabeth satt och storlipade i bilen efter bion! Fast i samma stund så skrattade vi, väldigt blandade känslor haha!

Twilight - Breaking Dawn Part 2, jag bara älskar den!


Bio!

Har ätit och sånt nu och snart ska jag, Linnéa, Elisabeth och Rebecka åka in till stan och kolla den sista Twilight!! :)


Detta är inte en bra dag!

Verkar som att alla är emot mig pallar inte, idag skulle jag vilja vara hemma och bara stänga ute allt!


3 MÅNADER KVAR!

Detta kommer nog gå snabbt! :D


God Morgon!

God morgon!
Nu sitter jag och äter god frukost, yoghurt med flingor och vindruvor och knäckebröd till de.
Sen ska jag fixa mig så ska jag och mamma åka och handla, sen ska vi fixa här hemma och sen ska jag fixa mig inför kvällen!


Friends With Benefits !

Nu blir det sängen all alone med en film - Friends With Benefits. Efter den blir de ju (SJÄLVKLART!!) How I Met Your Mother! :)
 
Godnatt!♥
 

Smoothie

Kom hem från praktiken för en stund sen. Nu har jag precis gjort en smoothie. Jag använder naturell yoghurt lätt, en blandning av frukt och bär som man köper fryst och sen en apelsin där man skär bort skalet och sen skär ut små "båtar" så man inte får något vitt med, sen pressar du i all saft från apelsinen och mixar ihop allt, den är jättegod! Man kan använda vilka frukter och bär som helst typ! :)

Ska förbereda maten till ikväll och sen ska jag till dansen! :)

Hörs sen!


Frukost - praktik !

God morgon!
Klockan är 06.50 och jag sitter och äter min frukost! Om ca en halvtimme ska jag cykla till praktiken så nu ska jag göra mig klar!

Ikväll ska jag på linedance och sen hem till Simon tror jag :)

Hörs ikväll!


En lång dag men jag mår skitbra ! !

Hej!
Idag har det varit en lång dag men jag är inte trött för det, tvärtom, ag är jättepigg! Jag har jobbat 07.30-20.00. När jag kom hem så lagade jag mat till morgondagens jobb och sedan städade jag. Nu ligger jag i sängen helt nyduschad och ska försöka sova.
 
Jag mår faktiskt skitbra än sålänge med träning och mat. Jag har inte ätit NÅGOT onyttigt dessa två dagarna och jag känner mig verkligen motivierad. Om man går förbi något gott kanske man blir lite sugen men de är fan bara lite och de är inte likt mig! Det är bara att tänka på hur jag kan se ut om några månader, hur jag kommer se ut i sommar, på min bal, på min student och alla sådana roliga saker om jag verkligen kämpar och håller i detta, då går suget över! 
Jag är riktigt orolig när julen närmar sig, då är det all julmat. Men jag har nog krymt min magsäck då och jag ska försöka att inte äta så mycket och om jag gör det så blir det ENDAST på julafton sen ska jag äta lite och så nyttigt som möjligt igen!
 
Nu ska jag sova, i morgon hoppas jag på en lika bra och motiverad Hanna som idag, Godnatt på er! ♥
 

PW avklarad - nu praktik.

Då har jag hunnit med 30 minuters powerwalk, duschat, lagat lunch till praktiken och fixat frukost! Så när jag ätit färdigt ska jag cykla i väg. Jobbar till 9 ikväll och imon så börjar jag tidigt så lär sova gott när jag kommer hem ikväll!!


Jag vill på en tjejresa till Grekland . . .

Jag och Linnéa snackade om detta för ett tag sen om hur kul och mysigt det hade varit att åka till Grekland med vårt tjejgäng. Att bo i "bergen" i de vita lerhusen (tror det är lera eller något) med blåa detaljer. Utsik över havet, sitta där på kvällarna, så himla mysigt! Bada, shoppa och massa mer. Det som är själva grejen med just Grekland det är de vita/blåa husen! I JUST LOVE IT ♥
 
 
Det är helt underbart!!! Jag vill bara skita i allt och åka dit NU!! Men världen funkar ju tyvärr inte så...
 

Trött . . .

Kom hem från Friskis & Svettis för en stund sen och nu äter jag kvällsmat!

Sen ska jag duscha och hoppa till sängs !


HARD WORK WORK!

Nu blir det ett snabbt mellanmål innan passet - naturell yoghurt lätt, äpple och apelsin, skit gott och fräscht!


PW avklarad!

Nu har jag powerwalkat med Elisabeth! Om en stund ska jag ta bussen till Friskis & Svettis och köra ett pass där!


10 kilo innan Julafton!

10 kilo ska bort innan Julafton, de är 2 kilo i veckan. Får se hur detta kommer att gå!
 
'
 

Min önskelista till jul!

Här kommer min önskelista till jul. I alla fall de jag kan komma på just nu :)
(vet redan att jag kommer få Ash bootsen men skrev de ändå haha)
 
 

H J Ä R T A !

Tumblr_mdovp4wkuc1rjlph6o1_500_large
Tumblr_mdovgnzooc1qgr6gto1_500_large
Tumblr_lxqvzynhmu1r75l6po1_500_large
Tumblr_m7l7r4ym2p1qlxr4f_large
Tumblr_m8rar0fi5t1rn7huc_large
Tumblr_m9ygtzld081rtvheio1_500_large
Tumblr_madae1upih1qc2jvco1_500_large
Tumblr_matpo7wibr1qi2ocbo1_500_large
Tumblr_mb51ev76bp1rstt2so1_r1_500_large
Tumblr_mcu29z9f6b1r7mlwto1_500_large
 
 

Frukost!

God morgon!
Det blev en skön sovmorgon idag. Nu har jag duschat och sitter och äter frukost. Om en stund ska jag cykla till praktiken, jobbar 11.00-18.00. Sen ska jag till Simon och mysa för jag är ledig imon!


Kristen Stewart!


Nu gäller det!!!


Trött!!

Usch så trött jag är efter igår, kom hem sent, somnade kanske vid 2 och sen ringde klockan 6 :( aja, jag har haft en bra dag på praktiken! En av de boende fyllde år så vi firade de med lite god mat och sånt, så mysigt! :)

Nu ligger jag och kollar på filmen clueless för jag hann aldrig kolla klart på den igår. Ikväll blir det att ta de lugnt och mysa med Simon! :)


Baka kaaoga!

När jag kom hem från praktiken så bakade jag chokladkakor. Nu ska jag mysa ner mig framför tv och kolla film!


WORK WORK !

Jag aka snart cykla till praktiken. Hann inte blogga så mycket igår för vi var sär väldigt länge och orkade inte när jag kom hem.

Det var i alla fall jättekul och trevligt, fick god mat och fika med lite vin cider osv. Sen gjorde jag lite julkort, kommer bilder sen!

Nu ska jag slänga i mig en kopp kaffe och en hamburgare och sedan cykla till jobbet!


Fullt upp!

Hej!
Har inte hunnit att blogga idag. Jag har jobbat från 07.30 till 16.00. När jag kom hem så fixade jag mig snabbt och nu sitter jag på bussen på väg till Simons farmor där de ska scrapbookas med hans faster, hans syster och hans farbrors fru hihi (hans farmor också såklart)! :)

Höra sen!


Snart linedance!

Nu har jag och mamma kommit hem efter massa ärenden i stan, på sjukhuset och så vidare!

Nu blir de kaffe innan vi ska körs till linedancen.


Lunch med mamma!

Lunchar med mamma!


S K U L L .


Fika med morfar och mamma!

Nu sitter jag på sjukhuset med morfar och mamma och väntar på att morfar ska rönkas och lite sånt! Sen ska jag och mamma luncha på stan och köpa lite scrap saker för vi ska göra julkort! :)


Hemma!

Ja då var man hemma från praktiken! Riktigt skönt, jag är så himla trött. Imon är jag ledig igen men sen jobbar jag hela helgen.

Nu ska jag vila lite. Hörs sen!


Mina favoriter med One Direction!


Kvällsmat !

Har nyss ätit ungspannkaka. Nu ska jag göra klart mitt skolarbete och sen hämtar Linnéa mig vid 9 så blir det sleepover!


Förjävlig klänning !

Kollade lite på We Heart It och hittade denna bilden, jag drogs direkt till hur fula hennes bröst blev i denna klänningen. Det kanske är vinkeln på bilden, det kanske är hennes hår som hänger över hennes vänstra bröst (från hennes håll) som gör att det ser konstigt ut, inte vet jag. Det jag vet är att just på denna bilden, just i denna vinkeln såg de förjävligt ut!

Hahaha ja då vet ni! PEACE OUT!


pluggar . . .

Ja, nu sitter jag här med ett svenska arbete som ska in imon, men det är väldigt mycket egna tankar så de ska nog gå bra. När jag är färdig ska jag ut och gå och sen hjälpa mamma med maten. 
 

How I Met Your Mother !

Då var det dags för How I Met Your Mother igen, jag bara älskar det! ♥
 
Tumblr_mddyrzrzd01rgj2jio1_500_large
Tumblr_mddl4nqjus1qk6o0jo1_500_large
Tumblr_mbxrb49syq1rctctpo1_500_large
Tumblr_md50sqvj7j1qkvue8o1_500_large
Tumblr_mcv7aiqan01r3pn81o1_500_large
Tumblr_m8upv68iva1r0lwwyo1_500_large

Första dagen på praktiken

Ja idag var de första dagen på min praktik, det har gått bra än så länge :) jag har nu rast och ska inte gå hem för ens 21.00. Sedan blir de att slänga sig i sängen med datorn och kolla på How I Met Your Mother! Imon är jag ledig så då ska jag göra klart ett arbete och träna!

Hörs sen!


Blev inte som planerat !

Det blev inte riktigt som planerat innan! Jag och Robin skulle laga mat till pappa hade vi tänkt men de blev så sent innan vi kom igång så pappa tyckte vi kunde köpa pizza istället haha. Han fick en sån farsdag-lott och vann typ 400 kr :)
 
Nu ligger jag själv i min säng och ska kolla på How I Met Your Mother, I JUST LOVE IT! ♥
 

FACE OFF !

Oj vad lite "lera" (en ansiktsmask som är gjort av något konstigt) kan göra stor skillnad! Kollade på "Face Off" innan, det är riktigt kul att kolla på. De är så himla duktiga, man fattar inte att de "varelserna" ser exakt ut som alla oss andra bakom allt smink och "lera" haha! 
 

Mobil Skal!

Kollade lite på Fokis shop Fokiwa och hittade lite mobilskal, inga jag känner att jag verkligen vill ha men de är ändå häftiga! Ni hittar mobilskalen HÄR.
 

Trött som ett helt ålderdomshem . . .

God morgon!
Nu har jag varit vaken i någon timme. Vaknade upp jämte Simon, riktigt mysigt! ♥
Idag är det farsdag, mamma och pappa är i stockholm eller rättare sagt på väg hem från stockholm. Så när de kommer hem ska de stå färdiglagad mat på bordet och en present till pappa :) 
 
Imon är det första dagen på praktiken. Ska praktisera i 5 veckor och när jag kommer tillbaka till skolan så ska jag bara gå 3 dagar för sen är det jullov, Tiden har gått så himla snabbt!!
 
Hörs sen!

.


OPEN BACK !

Klicka bilderna för att komma till klänningarna!
 
 

Full upp!

Hej!
Har tyvärr inte hunnit att uppdatera bloggen på hela dagen igår, har haft fullt upp! Jag hade tjejkväll hos mig igår kväll så förberedde inför den så hann inte blogga! Jag hade i alla fall riktigt roligt! :D
 
Idag har jag städat och varit med Linnéa, vi powerwalkade och sedan kollade på systrar i jeans 2. Nu sitter jag hos simon och ska snart spela lite sen blir det mys framför en film! ♥
 

Färgar håret.

Medan alla studenter festar så färgar jag håret och myser med min Simon! :)


Cheescake - CHECK !

Så nu har jag gjort cheescsken tills tjejkvällen imon, ikväll blir det att städa lite och baka kladdmuffins!

Snart är de dags för linedance! :)


Hämtat kärleken i mitt liv idag!

Har hämtat ut mina skor idag! Får dock dom inte för ens på julafton men jag är lika lycklig ändå!!!! :D


Hem äta, in och handla !

Hej! Sorry for no update! Idag har det varit en lång dag! Klockan är halv 6 och jag sitter på bussen nu. När jag kommer hem ska jag äta sen åka och handla med mamma inför tjejkvällen på fredag.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade faktiskt riktigt kul idag! Haha :) känns lite tomt att man ska lämna klassen i 5 veckor för praktiken.



jag smälter . . . . .

Louis Tomlinson i One Direction.... I'm in loooove ♥ Känner mig som ett sånt riktigt "pojkbandsfan" haha ;)
 
 
 
 

biblioteket

Nu sitter jag på biblioteket med Emma, Emma och Sabina och pluggar. När jag är färdig kommer min älskade vän Linnéa och hämtar mig för hon är så gullig och så ska jag hjälpa henne med en sak inför student festen imon ;)
 

gamla bilder !

Kollade genom gamla bilder, mer än 8000 bilder och de är inte allt! Jag blev så glad när jag kollade igenom dom, det väcker så många gamla minnen, med personer man fortfarande umgås med, personer som man knappt träffar längre och personer man knappt kom ihåg att man umgicks med. Detta är mellan 3an - 9an, alltså några år (!!) så det mesta består av fjortis bilder men det är ändå så kul att kolla på, eller aa inte jättekul om man kollar min kropp jämfört med nu. På den tiden va jag smal om man jämför med nu, men jag vägde ju som sagt 30 kg mindre då... att det kan gå så snett så fort. Varför kan det inte vara lika lätt att gå ner som att gå upp i vikt?
Aja njut av alla bilder, kolla noga, du kanske är med ;)
 

Hem ljuva hem.

Har faktiskt inte varit så jättetrött idag vilket jag borde vara men de kommer nog sen! Idag på komplementärmedicinen så gjorde vi egna tvålar,roligare än vad lektionerna brukar vara ;)

Nu är jag på bussen på väg hem, jag ska lägga mig i soffan och plugga när jag kommer hem. Sen efter det blir de film eller How I Met Your Mother.

Hörs sen!


....


Då var lovet slut . . .

God morgon!
Lovet är slut och jag sitter på bussen in till skolan. Jag har sovit 3 timmar ungefär, kunde verkligen inte som a och så vaknade jag strax efter 5 och var klarvaken. Jaja en dag i skolan med lite sömn ska jag nog klara av!


T A T T O O S .


Nyårs klänning?

Jag tycker det är lite festligt med paljetter på klänningarna på nyår, kollade runt lite och hittade dessa nedanför! :) Ni hittar klänningarna på länkarna.
 
För er som har kroppen så är denna klänning supersnygg tycker jag! Den är från Nelly.com
 
Denna är lite mer vanlig och sticker inte ut så mycket men ändå fin! Den är från Forever21.com
 
 
 
 
 
                        Det är paljetterna som gör hela klänningen! Den är från Bubbleroom.se
 
Denna klänningen är supersnygg och lite lik den från Forever21. Den är också från Bubbleroom.se
 

D I A M O N D S .


40 års jubileum

Idag har jag inte gjort så mycket och snart är de dags att åka till pappas jobb och hjälpa till på deras 40 års fest!

Hörs sen!


One Direction - Live While We're Young


Hemma!

Nu har jag kommit hem från stan. Har varit där med mamma och pappa och hjälpt dom att hitta kläder till de 40 års jubileum de ska på imon. En annan awesome sak var att VI KÖPTE EN TIDIG JULKLAPP TILL MIG ASH BOOOOTS!!!! Helt överlycklig haha! Men jag får inte dem förens på julafton men de skiter jag i är så jävla glad!!!!


Frukost !

Vaknade precis så nu blir det frukost framför How I Met Your Mother. Sen ska jag fixa mig och åka in till stan med mamma :)


How I Met Your Mother !

Denna kvällen/natten har jag bara kollat på How I Met Your Mother, jag bara älskar det!!♥
Nu är klocka 02.16 och jag ska sova. 
 
Godnatt! 
 

WALK IN CLOSET !

OH vad jag vill ha en walk in closet! Tänk att ha så här många skor och ha en sådan "skogarderob" som dessa kändisarna har!
 
Christina Aguileras walk in closet.
 
Stacy "Fergie" Fergusons walk in closet.
 
Jessica Albas walk in closet.
 
Mariah Careys walk in closet.
 
 

Fulaste tårtan . . .

Idag se jag tillbringat hela dagen i köket typ haha. Jag har aldrig bakat tårta innan så ville testa så improviserade lite. Fen blev ju inte så vacker precis och jag har inte smakat men jag hoppas den blir god haha :)

Nu förbereder jag kvällsmaten - tacos!


N O V E M B E R .


Igår!

Igår efter lunchen satte vi oss på Robert's Coffee. Mysigt och roligt haha!

Nu ligger jag i sängen själv för Simon har åkt för att jobba. När jag kommer hem funderar jag på om ska powerwalka, det får det nog bli! Ikväll är det linedance som gäller!


RSS 2.0